Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Αιδιοπλαστική-vaginal aesthetic

αιδιοπλαστική

Αιδιοπλαστική: Εισαγωγή

Η αισθητική αποκατάσταση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ανατομικής, αλλά και ψυχολογικής ισορροπίας της ίδιας αλλά και του συντρόφου της.
Με την αιδιοπλαστική πετυχαίνουμε τη βελτίωση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας των εξωτερικών οργάνων της γυναίκας, όπως του μεγέθους, του σχήματος, της έλλειψης ή και της διαμόρφωσης των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου.

Συνίσταται σε όλες τις γυναίκες που λόγω κατασκευής των οργάνων του αιδοίου αντιμετωπίζουν αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα, όπως μακριά και χαλαρά χείλη, ερεθισμό, ερυθρότητα, πόνο και δυσφορία κυρίως κατά τη σεξουαλική επαφή.
Αυτές οι επεμβάσεις γίνονται είτε με τοπική είτε με γενική αναισθησία, ανάλογα με το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η αισθητική διόρθωση. Οι επεμβάσεις διαρκούν από μία έως δύο ώρες.Η μετεγχειρητική επούλωση ποικίλει. Συνήθως διαρκεί περίπου μία εβδομάδα, ενώ η ασθενής επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της μετά από δύο έως τρεις ημέρες.

Αιδιοπλαστική: Lipo–filling των μικρών και μεγάλων χειλέων

Είναι μία τεχνική σχετικά εύκολη και γρήγορη. Αποκαθιστά αισθητικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ηλικιακή τοπική χαλάρωση και ατροφία λόγω σχετικών οργανολογικών ανισορροπιών.
Χρησιμοποιείται λίπος από άλλες περιοχές του σώματος με τοπική νάρκωση. Το λίπος εισάγεται, αφού πρώτα επεξεργαστεί κατάλληλα. Και σε αυτή την περίπτωση η ασθενής επανέρχεται άμεσα στις υποχρεώσεις της (την επόμενη ημέρα) και τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα. Ο πόνος είναι ήπιος. Είναι μία μέθοδος εύκολη και γρήγορη, αλλά πρέπει να επαναληφθεί, ώστε να έχουμε όσο το δυνατό μονιμότερα αποτέλεσμα.

Aιδιοπλαστική: Απλασία κόλπου–μεγάλων και μικρών χειλέων

Μία άλλη μεγάλη κατηγορία επεμβάσεων του κόλπου αφορά την εκ γενετή απλασία κόλπου ολικής αλλά και μερικής.
Σε αυτήν την κατηγορία οι επεμβάσεις χαρακτηρίζονται ως μεγάλες και περιλαμβάνουν περιεκτικώς τη χρήση δερματικών μοσχευμάτων ή τοπικών κρημνών δηλ. μετακινουμένων σιτικών τμημάτων.
Επίσης, άλλες τέτοιου είδους δυσμορφικές ανωμαλίες αφορούν τα μικρά χείλη, όπως απλασία μερική ή ολική, μη πλήρης διαχωρισμός αυτών με αποτέλεσμα τη δημιουργία ιστικών «γεφυρών» που προκαλούν σημαντικές λειτουργικές ανωμαλίες.
Στην ίδια κατηγορία κατατάσσονται μία ποικιλία ανατομικών αλλαγών των μεγάλων χειλέων.

Lifting (ανόρθωση) του εφηβαίου

Σημαντικό προβληματισμό έχουν όσες γυναίκες έχουν μικρή ή μεγάλη χαλάρωση όλης της περιοχής του εφηβαίου και των εξωτερικών οργάνων λόγω των πολλαπλών γεννών στις οποίες κερδίζουν και χάνουν γρήγορα πολλά κιλά. Αυτό αφορά και νέα άτομα που χάνουν πολλά κιλά, συνήθως πάνω από 30 κιλά ακόμα και από την ηλικία των 20 χρόνων.
Πώς διορθώνεται; Ο συνδυασμός μικρής κοιλιοπλαστικής με κατάλληλη επέκταση προς τα εξωτερικά όργανα λύνει πλήρως το πρόβλημα. Η μετεγχειρητική πορεία είναι εύκολη, συνήθως χωρίς η ελάχιστο πόνο σε περίπου 7-10 ημέρες.

Αιδιοπλαστική: Επανορθωτική χειρουργική

Μία άλλη μεγάλη κατηγορία αισθητικών ανωμαλιών αφορά αυτές που προκαλούνται ιατρογενώς, δηλαδη από προηγούμενες επεμβάσεις συνήθως γυναικολογικής αιτιολογίας. Σε αυτές τις καταστάσεις η αποκατάσταση επιτυγχάνεται συνήθως με συνδυαστικές αισθητικές επεμβάσεις όπως lipofilling και χρήση Laser.
Και σε αυτές τις περιπτώσεις η ανάρρωση ποικίλει αλλά δεν ξεπέρνα τις δύο εβδομάδες κατά την οποία η ασθενής λαμβάνει από του στόματος προφυλακτικώς αντιβιοτικά και παυσίπονα.
Επίσης ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στη συνεχή εξέλιξη και χρήση εξελιγμένων Lasers, στην αισθητική της περιοχής με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

    Ζητήστε ραντεβού online




    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801