Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Αντιγήρανση Με Μικρές Τομές (CURL-LIFT/ARCH-LIFT)

αντιγήρανση

Οι καινούριες εξελίξεις στην χειρουργική του προσώπου κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης (antiaging) φέρνουν μια μικρή επανάσταση στην αντιμετώπιση του φόβου των γυναικών αλλά και των ανδρών για το αποτέλεσμα , τη διάρκεια του, την άμεση μετεγχειρητική εικόνα, τον πόνο, την αναισθησία και τις επιπλοκές του. Ειδικότερα αναφερόμαστε στα εξειδικευμένα liftings, curl-lift και arch-lift.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητη η τοπική αναισθησία και ίσως μια μικρή χαλάρωση (μέθη). Η πραγματοποίηση τους γίνεται με την εισαγωγή μη απορροφήσιμων ραμμάτων, τα οποία αγκιστρώνονται στο υποδόριο και ενίοτε στο μυώδες πλάτυσμα (λεπτός μυς του προσώπου-smas). Οι τομές έχουν ιδιαίτερα μικρό μήκος και γίνονται σε επιλεγμένα σημεία, όπως στους κροτάφους ( τριχωτό μέρος), πίσω από τα αυτιά ή στο μέτωπο για την ανόρθωση των φρυδιών. Η διαφορά των δυο τεχνικών έγκειται στο πως αγκιστρώνονται τα ράμματα ενώ πολλές φορές ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός εάν το κρίνει σκόπιμο συνδυάζει τις δύο αυτές τεχνικές στην ιδία επέμβαση.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εάν συνδυασθεί με άλλες θεραπείες όπως η χρήση botox ,οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος, η μεσοθεραπεία προσώπου ή τα peelings τότε είναι ακόμη πιο ικανοποιητικό και φθάνει τα αποτελέσματα του full face lift.

Οι ηλικίες που μπορούν να ευνοηθούν από αυτές τις τεχνικές είναι περίπου από 45 μέχρι 50 ετών, δεν υπάρχει παραμονή στην κλινική και η περίδεση του προσώπου φτάνει, ανάλογα με την περίπτωση, από τις 24 μέχρι τις 48 ώρες ή και καθόλου.

Επίσης πολύ γρήγορα το άτομο επανέρχεται στην εργασία του, οι μώλωπες είναι ελάχιστοι και υποχωρούν πολύ γρήγορα. Ως επιπλοκές μπορούμε να αναφέρουμε την πιθανή ύπαρξη φλεγμονής, την αντίδραση στα ράμματα ή την ανάγκη να ξαναδιορθώσουμε ένα από τα ράμματα εάν κάποιο σημείο δεν μας ικανοποιεί.

Πρέπει να διασαφηνίσουμε ότι αυτές οι τεχνικές δεν γίνονται με τα αγκαθωτά ράμματα (feather lift) αλλά με κανονικά ράμματα και για αυτό τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά των οποίων η χρονική διάρκεια μπορεί να φθάσει και να ξεπεράσει τα 5 χρόνια.

    Ζητήστε ραντεβού online




    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801