Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ευρωκλινική Παίδων: Νέα Διευθύντρια Παιδιατρικού Τομέα η κα. Ελένη Τσάπρα

Η κα Ελένη Τσάπρα ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Διευθύντριας Παιδιατρικού Τομέα της Ευρωκλινικής Παίδων, με ευθύνη τον συντονισμό της Παιδιατρικής Κλινικής και των Κλινικών Ειδικοτήτων.

Η κα. Τσάπρα διαθέτει τριακονταπενταετή εμπειρία στα Νοσοκομεία Παίδων και έχει διατελέσει από το 2005 Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής στο νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» ενώ από το 2014 ήταν Συντονίστρια Διευθύντρια.

Στο πλούσιο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνεται πλήθος δημοσιεύσεων στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό τύπο και περισσότερες από 50 ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ενώ έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, εκπαιδεύτρια τελειόφοιτων φοιτητών της Ιατρικής αλλά και ειδικευόμενων ιατρών στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Ο Γεν. Διευθυντής της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Πέτρος Λούκας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η κ. Τσάπρα εντάσσεται στο δυναμικό της κλινικής μας, γιατί με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία της, σε συνεργασία με το ήδη καταξιωμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει η κλινική, θα βοηθήσει να συνεχίσουμε, να βελτιώσουμε αλλά και να αναδείξουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες υγείας που επί σειρά ετών η κλινική μας προσφέρει στους μικρούς ασθενείς».

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μια αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι παιδίατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδία που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 26.000 παιδία που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων όπως Παιδιάτρους, Παιδοχειρουργούς, Καρδιολόγους , Ορθοπεδικούς, Οφθαλμίατρους, Ενδοκρινολόγους κλπ.
Επιπλέον έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.