Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στηρίζει την Εθνική Ομοσπονδία Χαντμπολ

 

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στηρίζει την Εθνική Ομοσπονδία Χαντμπολ

 

 

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου χάντμπολ στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία της Ευρωκλινικής με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος καθώς και την αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας, η οποία διεξήχθη την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2019.

Υπεύθυνος για όλα τα ιατρικά δρώμενα της Ομοσπονδίας Χαντμπολ τουλάχιστον στο λεκανοπέδιο Αττικής θα είναι ο κ. Κελάλης Διευθυντής Ορθοπαιδικός της Ευρωκλινικής Αθηνών, ο οποίος θα συμπληρώσει το ιατρικό επιτελείο των εθνικών ομάδων και γενικά της Ομοσπονδίας, της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Κώστας Μαναβής.

Στην συνέντευξη τύπου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου Ευρωκλινικής, Εύα Τσιλίκουνα, ο Διευθυντής Ορθοπαιδικός της Ευρωκλινικής Γεώργιος Κελάλης, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Νίκος Γραμματικός, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Κώστας Τσιλιμπάρης και ο διεθνής πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος.

Η κα Εύα Τσιλίκουνα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου Ευρωκλινικής, στην συνέντευξη τόνισε τα εξής: «Είμαστε υπερήφανοι που θα στηρίξουμε την Ομοσπονδία Χάντμπολ. Παραδοσιακά η Ευρωκλινική στηρίζει τους Έλληνες αθλητές! Εμείς θέλουμε οι εθνικές ομάδες χάντμπολ να αισθάνονται τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι έχουν την ιατρική υποστήριξη από εμάς. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στις εθνικές ομάδες».

Ο κος Γεώργιος Κελάλης, Διευθυντής ορθοπεδικός της Ευρωκλινικής Αθηνών ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή να είσαι γιατρός στην εθνική ομάδα. Βλέπω να συμβαίνει μία αναγέννηση του ελληνικού χάντμπολ, κυρίως σε στελεχιακό δυναμικό, οργάνωση και εγκαταστάσεις και νομίζω πως από τη δική μας μεριά ως Ευρωκλινική, αλλά και προσωπικά ως γιατρός θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα. Εύχομαι να μη χρειαζόμαστε ως γιατροί παρά μόνο ως παρουσία και να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές με το ελληνικό χάντμπολ για πολλά χρόνια σε συνεργασία με την Ευρωκλινική»

Ο κ. Κώστας Γκαντής, Πρόεδρος της ΟΧΕ  είπε «Παρουσιάζουμε επίσημα τη συμφωνία μας με την Ευρωκλινική καταρχήν για έναν χρόνο. Υπήρξε ένα τεράστιο κενό τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά στο λεκανοπέδιο, που αφορούσε νοσήλια, αποκατάσταση, διαγνωστικά και όλες τις άλλες ανάγκες των εθνικών ομάδων. Ήρθε, λοιπόν η ΟΧΕ μετά από πολύμηνη συζήτηση σε συμφωνία με τη διεύθυνση της Ευρωκλινικής, ώστε να έχουμε αυτές τις παροχές σε ένα εξαιρετικό ιατρικό κέντρο μέσα στην Αθήνα».