Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απένειμε βραβείο στην Ευρωκλινική, για την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας «Ρίο 2016»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απένειμε βραβείο στην Ευρωκλινική, για την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016».

Στις 27 Ιανουαρίου 2016, στην ετήσια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, βραβεύτηκε η Ευρωκλινική σε αναγνώριση της προσφοράς της για την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Ο  Όμιλος  Ευρωκλινικής, στα πλαίσια των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε την δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας έως τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και απέκτησε τον τίτλο του Υποστηρικτή της.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει στους αθλητές δωρεάν πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων και δωρεάν νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

Η συνεργασία του Ομίλου Ευρωκλινικής με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξασφάλισε, εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», χωρίς να επιβαρύνεται το Δημόσιο, καθώς μέχρι τώρα τα χρήματα για τις υποχρεωτικές αυτές καλύψεις, έβγαιναν από τα ταμεία του κράτους.

Στην λαμπερή αυτή βραδιά παρέστησαν εξέχουσες προσωπικότητες του Ολυμπιακού και αθλητικού κινήματος, όπως ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια το 2015 μαζί με τους προπονητές τους, οι αθλητές που έχουν προκριθεί μέχρι σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» καθώς και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, το Ίδρυμα A. Γ. Λεβέντη, η εταιρεία 361, η  Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, το Επιστημονικό Τμήμα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.

Από πλευράς Ευρωκλινικής το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αντώνιος Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.