Διοργάνωση του 3ου Διεθνούς ENDO COMBO COURSE από την καθηγήτρια Ε. Διαμάντη-Κανδαράκη

Αρχική / Νέα / Διοργάνωση του 3ου Διεθνούς ENDO COMBO COURSE από την καθηγήτρια Ε. Διαμάντη-Κανδαράκη

Από την Καθηγήτρια κα Ε.Διαμάντη-Κανδαράκη, Διευθύντρια Μονάδας Ενδοκρινολογίας και Σακχαρώδη Διαβήτη της Ευρωκλινικής Αθηνών, διοργανώθηκε το 3ο Διεθνές ENDO COMBO COURSE, με θέμα «Sports Endocrinology» από 1-3 Οκτωβρίου στο Eden Beach Hotel στην Ανάβυσσο.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωκλινικής Αθηνών καθώς και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ενδοκρινολογικής εταιρείας.

Η καθηγήτρια κα Διαμάντη-Κανδαράκη δήλωσε: «Για πρώτη φορά, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, δόθηκε η δυνατότητα διεύρυνσης των οριζόντων της Ενδοκρινολογίας και γενικότερα της Σύγχρονης Ιατρικής στον τομέα των ορμονικών διαταραχών κατά τον πρωταθλητισμό αλλά και της σωστής προσέγγισης και ενδεδειγμένης άσκησης σε παθολογικές καταστάσεις (π.χ οστεοπόρωση, στεφανιαία νόσο και σακχαρώδης διαβήτης, υπογοναδισμό)».

Και συνέχισε τονίζοντας ότι με τη διεθνή συμμετοχή ομιλητών και ιατρών σε διαδραστικά εργαστήρια-interactive workshops, η επιτυχία του σεμιναρίου ξεπέρασε, κατά κοινή ομολογία, κάθε προσδοκία.
Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η αναγγελία του θέματος του 4ου Διεθνούς ENDO COMBO COURSE που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6-8 Οκτωβρίου 2016 με την υποστήριξη και πάλι της Ευρωκλινικής Αθηνών.

  • Share This