Νέα Σημαντικά Προνόμία από τον Όμιλο Ευρωκλινικής στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τώρα πλέον οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια στις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής, Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων:

1. Έκπτωση έως και 100% στη συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας των ασφαλισμένων στην Εθνική Ασφαλιστική, με ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια, δηλαδή μηδενικό κόστος νοσηλείας για τον ασφαλισμένο.
2. Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε Επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου Ευρωκλινικής
3. Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50€ στη περίπτωση ιατρικών πράξεων σε επείγοντα περιστατικά
4. Δυνατότητα χρήσης ΕΟΠΥΥ στις διαγνωστικές εξετάσεις σε Τακτικά / Επείγοντα Περιστατικά
5. Προσωποποιημένη και εξατομικευμένη  εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου κατά την είσοδο και μέχρι και το εξιτήριο του από το Νοσοκομείο. Ο ασφαλισμένος από την στιγμή της προσέλευσης του στο Νοσοκομείο θα συναντά τον προσωπικό του Οδηγό ο οποίος θα αναλαμβάνει να ενημερώνει τον ασφαλισμένο και να διεκπεραιώνει όλες τις διαδικασίες σχετικά με τη νοσηλεία (έγγραφα, προεγχειρητικός έλεγχος , ενημέρωση της Εθνικής , εξιτήριο τλ.) χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και άσκοπες μετακινήσεις.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801