3D Λιποαναρρόφηση & λιπογλυπτική

Κατηγορία:

Ετικέτες: , ,

μοιραστείτε το:

3D Λιποαναρρόφηση & λιπογλυπτική

Για να κλείσετε το δωρεάν ραντεβού εκτίμησης καλέστε στο 210 64.16.139 (Δευτ. - Παρ. 8:00-16:00) ή πατήστε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης των στοιχείων επικοινωνίας σας κάντε κλικ εδώ

Ενημέρωση: Έως τις 30 Απριλίου δεν θα πραγματοποιούνται ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία για προληπτικούς λόγους και για τη διαφύλαξη της προσωπικής σας υγείας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού εκτίμησης – συμβουλευτικής από Διευθυντή Πλαστικό Χειρουργό

Γνωρίστε την τεχνική της 3D Λιποαναρρόφησης – λιπογλυπτικής και εξαφανίστε το τοπικό λίπος χαρίζοντας στον εαυτό σας ένα καλλίγραμμο, σμιλευμένο σώμα χωρίς τοπικό πάχος.

  • αφαίρεση τοπικού λίπους
  • σμίλευμα σώματος και ανάπλαση
  • μόνιμο αποτέλεσμα
  • χωρίς επιπλοκές – χρόνο ανάρρωσης

Έχετε ερωτήσεις για την 3D λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική; πατήστε εδώ

Περιγραφή Υπηρεσίας

Το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της Ευρωκλινικής με την 3D λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική δίνει λύση στα προβλήματα τοπικού πάχους και γενικευμένης παχυσαρκίας, προσεγγίζοντας κάθε περιστατικό με έναν απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο για μόνιμα, κορυφαία, αισθητικά αποτελέσματα που δεν μεταβάλλονται στον χρόνο.


Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις: 

Τι είναι η 3D Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική υψηλής ευκρίνειας

Η 3D λιποαναρρόφηση αποτελεί σήμερα την πιο αποτελεσματική τεχνική στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της επαναδιαμόρφωσης του σώματος σε ασθενείς με την κατάλληλη ένδειξη.
Η τεχνική 3D λιποαναρρόφησης – λιπογλυπτικής υψηλής ευκρινείας αφορά στην αφαίρεση λίπους από περιοχές με αυξημένο τοπικό πάχος έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ομοιόμορφη ανατομική εικόνα της σμιλευμένης περιοχής από την οποία αφαιρείται η περίσσεια του τοπικού λίπους.

Είναι μία τεχνική κατάλληλη για όλους;

Είναι σημαντικό πριν προχωρήσετε με την εφαρμογή της λιποαναρρόφησης να συμβουλευτείτε εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Ο ιατρός θα αξιολογήσει αν το τοπικό πάχος που εμφανίζετε πριν υποβληθείτε σε κάποια επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη  ενδοκρινολογική – διατροφική καθοδήγηση, ή με κάποια μη επεμβατική μέθοδο, όπως η κρυολιπόλυση.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή του ανθρώπινου σώματος όπως το πρόσωπο, το προγούλι, ο λαιμός, το στήθος (άντρες), η κοιλιακή χώρα, η πλάτη, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα καθώς και οι γάμπες.

Μπορεί η λιποαναρρόφηση να συνδυαστεί με λιπογλυπτική;

Η επέμβαση της 3D λιποαναρρόφησης λιπογλυπτικής υψηλής ευκρίνειας πέρα από την αφαίρεση του τοπικού πάχους αφορά και την επανέγχυση του λίπους (λιπογλυπτική) σε άλλες ανατομικές περιοχές, αναλόγως την ένδειξη, όπως στους γλουτούς, στο στήθος, στο πρόσωπο. Έτσι σε μία και μόνο επέμβαση μπορεί ο ασθενής, όχι μόνο να αφαιρέσει το τοπικό λίπος που τον απασχολεί, αλλά και να αναδείξει άλλες ανατομικές περιοχές (γλουτούς, οπίσθια, στήθος) και να έχει ταυτόχρονα απαλλαγεί μόνιμα από το τοπικό πάχος αλλά και αποκτήσει ένα πιο σμιλευμένο κορμί, καθώς και ένα πιο γεμάτο και νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση.

Ποια τεχνική λιποαναρρόφησης είναι η καταλληλότερη;

Η κλασική τεχνική της λιποαναρρόφησης αφορά στην αφαίρεση λίπους από περιοχές με τοπικό πάχος μέσω μικροσκοπικών κανουλών όπου η περίσσεια του λίπους αναρροφάται (κλασική λιποαναρρόφηση). Επίσης το λίπος μπορεί να αφαιρεθεί με την τεχνική της Laser λιποαναρρόφησης, λιποαναρρόφησηςμε υπερήχους (Vaser), αλλά και με τη χρήση της παλλόμενης λιποαναρρόφησης. Το ποια από τις παραπάνω τεχνικές θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί κυρίως από την ένδειξη του ασθενούς, από την ανατομική περιοχή, την ποιότητα του δέρματός του, καθώς και από άλλες μεταβλητές. Κατά γενική ομολογία, όλες οι παραπάνω μέθοδοι είναι το ίδιο αποτελεσματικές στην εξάλειψη του τοπικού πάχους, τον κυριότερο όμως παράγοντα αποτελεί η εμπειρία του Πλαστικού Χειρουργού και η λεπτομερής χαρτογράφηση της κάθε ανατομικής περιοχής έτσι ώστε η εξάλειψη του τοπικού πάχους να αναδεικνύει την κάθε ανατομική περιοχή απ’ όπου αφαιρείται το τοπικό λίπος.

Πως πραγματοποιείται η επέμβαση;

Η επέμβαση της 3D λιποαναρρόφησης-λιπογλυπτικής υψηλής ευκρίνειας πραγματοποιείται σε ημερήσια βάση νοσηλείας, ενώ προηγείται ένας τυπικός προεγχειρητικος έλεγχος. Ο ασθενής μετά την επέμβαση εξέρχεται από την κλινική έπειτα από λίγες ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης και είναι εντελώς ανώδυνη.

Υπάρχει χρόνος αποκατάστασης;

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής επιστρέφει στην εργασία του μετά από μία με δύο ημέρες και συνήθως σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει τα πάντα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι μόνιμα με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής για την υπόλοιπη ζωή του θα ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή ή θα βρίσκεται υπό ενδοκρινολογική- διατροφική παρακολούθηση.

Γιατί η 3D λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική υπερέχει άλλων τεχνικών;

Η επέμβαση της 3D Λιποαναρρόφησης Λιπογλυπτικής Υψηλής Ευκρίνειας είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σήμερα η Παγκόσμια Πλαστική Χειρουργική, διότι πέραν από την μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους από οποιαδήποτε ανατομική περιοχή η έγχυση του λίπους σε άλλες περιοχές του ανθρώπινου σώματος προκαλεί μια πλήρη επαναδιαμόρφωση του κορμού προσδίδοντας μια εικόνα σμιλευμένου και πιο καλοδιατηρημένου αθλητικού περιγράμματος. Η δε έγχυση λιποκυττάρων στο πρόσωπο, πέρα από τη φυσική ογκομετρική μεταβολή που προκαλεί, χορηγεί και ένα τεράστιο αριθμό βλαστοκυττάρων που προσκαλούν πραγματική αναγέννηση του γερασμένου και κουρασμένου προσώπου και είναι η πρώτη πραγματική αντιγηραντική θεραπεία για το πρόσωπο με άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή της έγχυσης.

Έχετε περισσότερες απορίες για την λιποαναρρόφηση; Καλέστε μας στο 210 64.16.139 ή κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ “3D Λιποαναρρόφηση & λιπογλυπτική”

Σχετικές Υπηρεσίες