Πλήρης Γυναικολογικός έλεγχος

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

μοιραστείτε το:

Πλήρης Γυναικολογικός έλεγχος

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 64.16.800, 801 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00) ή πατήστε:

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης των στοιχείων επικοινωνίας σας κάντε κλικ εδώ

  50.00

  Πλήρης Γυναικολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει:

  • Τεστ ΠΑΠ
  • Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα
  • Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο Διευθυντή Γυναικολόγο – Ογκολόγο

  Για να κλείστετε ραντεβού και να αγοράσετε τη προσφορά online πατήστε:

  Περιγραφή Υπηρεσίας

   

  Γνωρίστε το Τμήμα Γυναικολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών, τους ιατρούς του και τις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ.

  Τι πρέπει να ξέρω για τον Γυναικολογικό Έλεγχο:

  Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, πρέπει να υποβάλλεται σε έναν Προληπτικό Γυναικολογικό Έλεγχο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία της. Μικρά προβλήματα που μπορεί να διαγνωστούν βρίσκονται σίγουρα σε αρχικά στάδια και είναι πλήρως αναστρέψιμα. Όσο νωρίτερα βρεθεί ένα πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ο κλινικός ιατρός – γυναικολόγος είναι αυτός που θα αξιολογήσει τα ευρήματα και θα προτείνει λύσεις, τόσο για την συχνότητα του προληπτικού ελέγχου, η οποία σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όσο και διαγνωστικές ή θεραπευτικές προσεγγίσεις, αν υφίσταται κάποιο πρόβλημα.

  • Τι είναι το τεστ Παπ; Το τεστ Παπανικολάου περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
  • Βοηθάει το Τεστ ΠΑΠ για να ανιχθευθούν τα κονδυλωμάτα και να διαγνωστεί ο HPV; Το Τεστ ΠΑΠ και η εξέταση από τον γυναικολόγο αποτελούν αποτελούν τα κυριότερα μέσα αναγνώρισης για τα κονδυλώματα τα οποία είναι τα κυριότερα, ανιχνεύσιμα, συμπτώματα του HPV
  • Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται; Κάθε χρόνο μετά την έναρξη της σεξουαλικής ζωής, εάν τα ευρήματα του τεστ Παπανικολάου είναι φυσιολογικά.
  • Τι είναι το τεστ ΠΑΠ; Το τεστ ΠΑΠ περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
  • Γιατί είναι σημαντικό; Ο έλεγχος βοηθά στον εντοπισμό των παθολογικών αλλοιώσεων στα κύτταρα του τραχήλου πριν αυτά εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία.

  Αξιολογήσεις

  Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ “Πλήρης Γυναικολογικός έλεγχος”

  Σχετικές Υπηρεσίες