Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Πλήρης Γυναικολογικός Έλεγχος

Πλήρης Γυναικολογικός Έλεγχος

60.00

(0)
 • Τεστ ΠΑΠ
 • Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα
 • Κλινική εξέταση από Γυναικολόγο

Γνωρίστε το Τμήμα Γυναικολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών, τους ιατρούς του και τις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ.

Τι πρέπει να ξέρω για τον Γυναικολογικό Έλεγχο:

Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, πρέπει να υποβάλλεται σε έναν Προληπτικό Γυναικολογικό Έλεγχο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία της. Μικρά προβλήματα που μπορεί να διαγνωστούν βρίσκονται σίγουρα σε αρχικά στάδια και είναι πλήρως αναστρέψιμα. Όσο νωρίτερα βρεθεί ένα πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ο κλινικός ιατρός – γυναικολόγος είναι αυτός που θα αξιολογήσει τα ευρήματα και θα προτείνει λύσεις, τόσο για την συχνότητα του προληπτικού ελέγχου, η οποία σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όσο και διαγνωστικές ή θεραπευτικές προσεγγίσεις, αν υφίσταται κάποιο πρόβλημα.

 • Τι είναι το τεστ Παπ; Το τεστ Παπανικολάου περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
 • Βοηθάει το Τεστ ΠΑΠ για να ανιχθευθούν τα κονδυλωμάτα και να διαγνωστεί ο HPV; Το Τεστ ΠΑΠ και η εξέταση από τον γυναικολόγο αποτελούν αποτελούν τα κυριότερα μέσα αναγνώρισης για τα κονδυλώματα τα οποία είναι τα κυριότερα, ανιχνεύσιμα, συμπτώματα του HPV
 • Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται; Κάθε χρόνο μετά την έναρξη της σεξουαλικής ζωής, εάν τα ευρήματα του τεστ Παπανικολάου είναι φυσιολογικά.
 • Τι είναι το τεστ ΠΑΠ; Το τεστ ΠΑΠ περιλαμβάνει τη λήψη δείγματος κυττάρων από τον τράχηλο της γυναίκας για τον έλεγχο τυχόν προκαρκινικών καταστάσεων για τον τράχηλο της μήτρας.
 • Γιατί είναι σημαντικό; Ο έλεγχος βοηθά στον εντοπισμό των παθολογικών αλλοιώσεων στα κύτταρα του τραχήλου πριν αυτά εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία.

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801