Μέτρηση μεταβολισμού

Κατηγορία:

Ετικέτες: ,

μοιραστείτε το:

Μέτρηση μεταβολισμού

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210 64.16.800, 801 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00) ή πατήστε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης των στοιχείων επικοινωνίας σας κάντε κλικ εδώ

50.00

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού ηρεμίας & εκτίμηση αποτελεσμάτων από κλινικό Διαιτολόγο/Διατροφολόγο

Άμεσα και με ακρίβεια αποτελέσματα

Η μέτρηση μεταβολισμού είναι μία σημαντική εξέταση για άτομα που θέλουν να γνωρίζουν με ακρίβεια τις ημερήσιες ενεργειακές τους δαπάνες με στόχο την κατάρτιση ενός σωστού προγράμματος διατροφής ή την απώλεια βάρους.

Η εξέταση δεν πραγματοποιείται προσωρινώς για λόγους προφύλαξης από τον COVID 19

Για να κλείστετε ραντεβού και να αγοράσετε τη προσφορά online πατήστε:

Περιγραφή Υπηρεσίας

Τί είναι ο βασικός μεταβολισμός ηρεμίας;

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθµός Ηρεμίας (BMR) είναι μοναδικός για κάθε άτομο και αποτελεί το οξυγόνο (O2) που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να διατηρήσει τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού του.

Από ποιους παράγοντες επηρεάζεται ο μεταβολισμός;

Ο Βασικός Μεταβολισμός επηρεάζεται από την ηλικία, το φύλο, το βάρος, το σωματικό λίπος, τους γενετικούς και ορμονικούς παράγοντες, τη φαρμακευτική αγωγή, την παθολογία και την σωματική δραστηριότητα του καθενός.

Τί είναι η μέτρηση βασικού μεταβολισμού;

Η μέτρηση βασικού μεταβολισμού είναι μία απλά και σύντομη εξέταση που δίνει ακριβείς μετρήσεις για τις ενεργειακές δαπάνες ηρεμίας του κάθε ατόμου.

Σε ποιους απευθύνεται η μέτρηση βασικού μεταβολισμού;

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να γνωρίζουν τις ενεργειακές τους ανάγκες για να καταρτίσουν ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Βοηθάει στη διαχείριση απώλειας βάρους και τον έλεγχο της σωστής εφαρµογής ενός προγράµµατος µείωσης του βάρους. Επίσης βοηθάει ασκούμενος που θέλουν να τρέφονται σωστά χωρίς να σημειώνουν απώλεια βάρους ή μυικού ιστού. Επιπλέον είναι μία σημαντική εξέταση για άτομα με Μεταβολικό Σύνδρομο, Παχυσαρκία, Πολυκυστικές Ωοθήκες, Νοσήματα του Θυρεοειδούς και γυναίκες στην Εμμηνόπαυση

Πώς γίνεται η εξέταση;

Πριν την εξέταση και για 3-4 ώρες απαιτείται αποχή από φαγητό, υγρά και κάπνισμα ενώ για 8 ώρες δεν πρέπει να έχει προηγηθεί κάποια άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ξαπλώνετε άνετα και αναπνέετε μέσα από µία ειδική μάσκα προσώπου για μερικά λεπτά ενόσω μία ειδική συσκευή, μέσω ειδικού λογισμικού, αναλύσει τις εκπνοές σας. Η όλη διαδικασία διαρκεί 10 με 15 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Ο κλινικός Διατροφολόγος – Διαιτολόγος αναλύει και σας εξηγεί άμεσα τα αποτελέσματα, καταρτίζοντας κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής βάσει των αναγκών σας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ “Μέτρηση μεταβολισμού”

Σχετικές Υπηρεσίες