Θεραπείες Ομορφιάς – Skinceuticals

Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει

μοιραστείτε το:

Θεραπείες Ομορφιάς – Skinceuticals

Για πληροφορίες ή ραντεβού καλέστε στο 210 64 16 800, 801 & 139 (Δευτ. - Παρ., 8:00-16:00) ή πατήστε:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης των στοιχείων επικοινωνίας σας κάντε κλικ εδώ

80.00 60.00

Ενημέρωση: Έως τις 31 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιούνται ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία για προληπτικούς λόγους και για τη διαφύλαξη της προσωπικής σας υγείας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

H επαγγελματική ιατρική σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος SkinCeuticals ήρθε στην Ευρωκλινική!

Οι συνθέσεις των προϊόντων SkinCeuticals βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα και:

  • διορθώνουν τα σημάδια γήρανσης
  • προστατεύουν το υγιές δέρμα
  • προλαμβάνουν μελλοντικές δερματικές βλάβες

Xαρίστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση, λάμψη και ομορφιά που του αξίζει σε ειδικούς χώρους και από πλήρως εκπαιδευμένους δερματολόγους και αισθητικούς σε προνομιακή τιμή! Κλείστε ραντεβού για μία θεραπεία ομορφιάς που περιλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου με επαγγελματικά ιατρικά προϊόντα SkinCeuticals, ανώδυνα και χωρίς ίχνος ερεθισμού 
  • Συμβουλευτική ομορφιάς από εξειδικευμένο προσωπικό

Για να κλείστετε ραντεβού και να αγοράσετε τη προσφορά online πατήστε:

Περιγραφή Υπηρεσίας

Θεραπείες ομορφιάς και περιποίησης με SkinCeuticals

 

Tι είναι τα skinceuticals: Επαγγελματικά αμερικάνικα προϊόντα περιποίησης του δέρματος για θεραπείες που διεξάγονται αποκλειστικά σε ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών. Στηρίζονται στα αντιοξειδωτικά με ειδικές φόρμουλες που ενισχύουν το δέρμα και θεραπεύουν, προλαμβάνουν και καθυστερούν τα σημάδια κόπωσης του δέρματος (θαμπάδα, μελασμα, διερυσμένους πόρους κλπ)

Tι θεραπεία θα μου προσφέρετε: Οι αισθητικοί του τμήματός Αισθητικής Δερματολογίας θα σας συμβουλέψουν για τη θεραπεία που θα σας βοηθήσει περισσότερο, όπως θεραπεία ενυδάτωσης, δερμοαπόξεσης, ενίσχυση με αντιοξειδωτικά, peels ή και συνδιασμός αυτών, ανόλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Με τα SkinCeuticals λαμβάνετε την αποκλειστική θεραπεία που ταιριάζει στο δέρμα σας.

Θα είναι το δέρμα μου ερεθισμένο μετά: Το αντίθετο μάλιστα! Οι θεραπείες SkinCeuticals είναι δραστικές, χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ή να είναι επώδυνες. Φεύγετε με ένα αίσθημα ευεξίας και με δέρμα λαμπερό. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε όποια εργασία επιθυμείτε, και με τις αντίστοιχες οδηγίες ή προϊόντα για το σπίτι.

Tη θεραπεία θα μου την κάνει δερματολόγος ή αισθητικός: Η θεραπεία σας θα βασιστεί στην εκτίμηση του δέρματός σας ενώ επίσης θα σας δώσουν οι απαραίτητες κατευθύνσεις από τις αισθητικούς του τμήματος, οι οποίες διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Εάν αναγνωριστεί κάποιο “επίμονο” πρόβλημα ή το επιθυμήσετε εσείς, μπορείτε να ζητήσετε τις υπηρεσίες του δερματολόγου μας και αφού ενημερωθείτε για την αναβάθμιση της θεραπείας, να προχωρήσετε σε πιο ενισχυμένη ιατρική φροντίδα αισθητικής.

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ “Θεραπείες Ομορφιάς – Skinceuticals”

Σχετικές Υπηρεσίες