Would you like to make an appointment?

Η Ευρωκλινική έδωσε δυναμικά το παρόν στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Ευρωκλινική έδωσε δυναμικά το παρόν στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ , με την παρουσία του κ. Αντώνη Βουκλαρή , Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Ευρωκλινικής, ο οποίος μαζί με τον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη ,Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παπαστράτος και τον κ. Αλέξανδρο Μάνο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ιntrasoft βρέθηκαν σε πάνελ συζήτησης με τον «γκουρού» της καινοτομίας Stephen Shapiro, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ο Stephen Shapiro προσκεκλημένος της Linkage Greece μετά το τέλος της ομιλίας του με θέμα “Creating High Potential Innovation Teams”, βρέθηκε «αντιμέτωπος» με τους τρείς Διευθύνοντες Συμβούλους, οι οποίοι του έθεσαν καίρια ερωτήματα για τις μεθόδους εφαρμογής καινοτόμων πρακτικών στις επιχειρήσεις που λειτουργούν το 2016 στην Ελλάδα της βαθειάς κρίσης.
Προηγουμένως ο Stephen Shapiro χρησιμοποιώντας διαδραστικά δρώμενα και απτά παραδείγματα εξήγησε πόσο εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί η καινοτομία στις επιχειρήσεις και πως θα δημιουργήσουμε μέσα στις εταιρείες Ομάδες Υψηλού Δυναμικού οι οποίες θα καταφέρουν να «ανακατέψουν» τα πράγματα, θα προκαλέσουν το status quo, θα φέρουν την Καινοτομία και εντέλει τα οικονομικά αποτελέσματα.

Πάνω από 600 στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Stephen Shapiro ενώ από την πλευρά της η Ευρωκλινική απέδειξε για μία ακόμα φορά τον σαφή προσανατολισμό της στην καινοτομία.