Would you like to make an appointment?

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

 

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού

 

Η Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για το Παιδί και τη δέσμευσή της να παρέχει ξεχωριστή εμπειρία φροντίδας και γιορτάζει την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού διοργανώνοντας ένα δωρεάν σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού για τις μέλλουσες μαμάδες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 04 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.00-13.00 στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και ομιλητής θα είναι ο κύριος Νικόλαος Φωτιάδης, Παιδίατρος και διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC.

Είναι ιδιαίτερα εναθαρρυντικό το γεγονός ότι όλο και περισσότερες μητέρες επιθυμούν να θηλάσουν, δυστυχώς όμως οι πληροφορίες που τους παρέχονται (από το περιβάλλον τους, τους επαγγελματίες υγείας αλλά και από το διαδίκτυο) μάλλον περισσότερο τις μπερδεύουν, παρά τις βοηθούν.

Σκοπός του πιστοποιημένου Συμβούλου Γαλουχίας είναι να υποστηρίξει και να βοηθήσει τη μητέρα που θηλάζει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι ο αποκλειστικός και απροβλημάτιστος θηλασμός. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα γίνει αναφορά στα αναρίθμητα οφέλη του μητρικού θηλασμού, θα δοθούν επιστημονικές κατευθύνσεις και συμβουλές για την ομαλή έναρξη στο μαιευτήριο και στο σπίτι και την αποφυγή λαθών που μπορεί να δυσκολέψουν την εδραίωσή του.

Ο πιστοποιημένος Σύμβουλος Γαλουχίας είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για την προετοιμασία που χρειάζεται να γίνει πριν τον τοκετό, το πρωτόγαλα και τα ωφέλη του, την τοποθέτηση του μωρού στο στήθος αλλά και για τις ανάγκες του μωρού σε γάλα. Είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας ενημερώσει για τους τρόπους που θα καταφέρετε να συνεχίσετε το μητρικό γάλα στο παιδί σας και μετά την επιστοφή σας στην εργασία σας αλλά και για τον αποθηλασμό, με ποιον τρόπο θα το επιτύχετε με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση του μωρού.

Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ