Would you like to make an appointment?

Η Ευρωκλινική στο «κέντρο» των εξελίξεων με επενδύσεις αξίας!

Η Ευρωκλινική συνεχίζει να είναι στο «κέντρο» των εξελίξεων με συνεχείς επενδύσεις 

Η Ευρωκλινική, πιστή στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας τον ασθενή στο Κέντρο της φροντίδας και των εξελίξεων, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, αναβαθμίζοντας τον πάγιο ιατροτεχνολογικό της εξοπλισμό και εγκαινιάζοντας νέα τμήματα, εξειδικευμένα ιατρεία και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

• Απόκτηση νέου Ρομποτικού συστήματος χειρουργικής DA-VINCI Si HD 4-ARM
Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα συστήματα Ρομποτικής Χειρουργικής παγκοσμίως, που συνδυάζει απεικόνιση 3D και ιδιαίτερα βελτιωμένη ακρίβεια και έλεγχο. Το σύστημα da Vinci SI ανοίγει σε ασθενείς και ιατρούς νέες εναλλακτικές στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για το ασθενή σε επεμβάσεις καρκίνου του προστάτη, γυναικολογίας, παχυσαρκίας και γενικής χειρουργικής.

Αναβάθμιση Οφθαλμολογικού Τμήματος και οφθαλμολογικών χειρουργείων
Δημιουργία πλήρως εξοπλισμένου Οφθαλμολογικού Τμήματος, με νέα μηχανήματα (OCT, φακοθρυψία, τοπογραφία κερατοειδούς) και πλήρης ανανέωση του εξοπλισμού χειρουργείου για την πραγματοποίηση επεμβάσεων καταρράκτη και γλαυκώματος

Αναβάθμιση των Τμημάτων Υπερήχων και Ενδοσκοπήσεων με νέο ιατρικό εξοπλισμό υπερήχων, κολονοσκοπήσεων, γαστροσκοπήσεων και βρογχοσκοπήσεων

Αναβάθμιση Ακτινολογικού Μηχανήματος σε Ψηφιακό με δυνατότητα Full Leg / Full Spine Απεικονίσεων

Εργαστήρια Βιοπαθολογίας: Αναβάθμιση του υπάρχοντος και απόκτηση νέου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση νέων εξετάσεων όπως PCR (DNA ANALYZER)

Ακτινολογικό τμήμα: απόκτηση νέας γενιάς Μαγνητικού Τομογράφου με δυνατότητα εξετάσεων όπως φασματοσκοπία, πολύ-παραμετρική προστάτη, κ.α.

Κέντρο Μαστού: Νέος Μαστογράφος με δυνατότητα ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

Σταδιακή αναβάθμιση παγίων και εξοπλισμού ειδικών μονάδων κλινικής (μονάδας τεχνητού νεφρού, ΜΕΘ κ.α.)

Τέλος εγκαταστάθηκε σύστημα πλήρους Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων που αποτελεί άλλη μια πρωτοπορία της Ευρωκλινικής.

Επενδύουμε, καινοτομούμε, εφαρμόζουμε, υλοποιούμε, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ασθενή!