Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς και ποια να επιλέξεις

Νέα και όμορφη γυναίκα

Ανυπομονείς να υποδεχθείς το νέο έτος με ακόμη περισσότερη λάμψη; Είναι η κατάλληλη εποχή να εξερευνήσεις τις θεραπείες αντιγήρανσης, όπως τη μεσοθεραπεία, το Botox, και τα fillers, για να δώσεις στο πρόσωπό σου ξεκούραστη και νεανική όψη. Ανακάλυψε σε αυτό το άρθρο πώς λειτουργούν, σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται, και ποια πλεονεκτήματα σου προσφέρει το καθένα!

Botox

Τι είναι το botox;

Το Botox είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί την τοξίνη botulinum για την αναστολή των μυών που προκαλούν ρυτίδες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το Botox (Βοτουλινική τοξίνη) εφαρμόζεται κυρίως σε περιοχές του προσώπου όπου οι μυϊκές συσπάσεις προκαλούν ρυτίδες και γραμμές λόγω της φυσικής κίνησης και της έκφρασης. Οι κύριες περιοχές εφαρμογής περιλαμβάνουν:

  • Στο μεσόφρυο για τις γραμμές συνοφρυώματος
  • Στις οριζόντιες γραμμές μετώπου
  • Στο εσωτερικό άνω μέρος της μύτης
  • Στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας)
  • Στη γραμμή του κάτω βλεφάρου
  • Στις κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους (γραμμές καπνιστών)
  • Κοντά στα ρουθούνια για τη διόρθωση του ουλικού χαμόγελου
  • Στις γωνίες του στόματος για τη διόρθωση των ρυτίδων. Συνήθως συνδυάζεται με εγχύσεις υαλουρονικού.
  • Στο πηγούνι για τη διόρθωση της εικόνας του «σουφρωμένου» πηγουνιού

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του botox;

Η γρήγορη εφαρμογή του σε συνδυασμό με το άμεσο και εξαιρετικά αποτέλεσμα που προσφέρει στη μείωση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης, καθιστούν το botox από τις δημοφιλέστερες θεραπείες αντιγήρανσης. Η τακτική εφαρμογή του Botox μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού νέων ρυτίδων, καθώς μειώνει την υπερβολική κίνηση των μυών που οδηγεί στη δημιουργία τους.

Χρόνος θεραπείας

Ο χρόνος θεραπείας είναι συνήθως σύντομος και εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται. Η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα φαίνεται 3-15 μέρες μετά, καθώς τόσος χρόνος απαιτείται για την πλήρη δράση της ουσίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μύες που υποβάλλονται στη θεραπεία αρχίζουν να χαλαρώνουν, ενώ οι ρυτίδες μειώνονται σταδιακά. Ο ασθενής προσέρχεται σε 15 μέρες για έναν τυπικό έλεγχο (follow up).

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα του Botox είναι προσωρινά και διαρκούν συνήθως από 4-6 μήνες, ανάλογα με τον ατομικό μεταβολισμό και άλλους παράγοντες. Με την επανάληψη της θεραπείας, τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν.

Μεσοθεραπεία

Τι είναι η Μεσοθεραπεία;

Η Μεσοθεραπεία είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που χρησιμοποιεί λεπτές βελόνες για την εισαγωγή ειδικών θρεπτικών ουσιών στο στρώμα του δέρματος. Αυτή η θεραπεία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, μέτωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας;

Η μεσοθεραπεία παρέχει φυσικά αποτελέσματα, καθώς η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και η ενυδάτωση του δέρματος οδηγούν σε φυσική αναζωογόνηση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του προσώπου και του σώματος, καθιστώντας την κατάλληλη για διάφορες ανάγκες, από την αντιμετώπιση ρυτίδων έως την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπρόσθετα βελτιώνει την υφή του δέρματος, καθιστώντας το πιο λαμπερό και φωτεινό.

Χρόνος θεραπείας

Ο χρόνος θεραπείας για τη μεσοθεραπεία εξαρτάται από τον τύπο της μεσοθεραπείας και την περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία. Συνήθως, μια συνεδρία μεσοθεραπείας διαρκεί περίπου 30-60 λεπτά.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι συνήθως ορατά μετά από μερικές από την ολοκλήρωση της θεραπείας, καθώς η περιοχή υπόκειται σε ανανέωση και αναδόμηση. Οι βελτιώσεις μπορεί να συνεχίσουν να εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων μετά τη μεσοθεραπεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του τύπου της μεσοθεραπείας και της ατομικής ανταπόκρισης του ατόμου. Συνήθως, τα αποτελέσματα διαρκούν από μερικούς μήνες έως περισσότερο ανάλογα με τη συχνότητα των συνεδριών και τη συντήρηση.

Fillers

Τι είναι τα fillers;

Τα fillers είναι ουσίες όπως το υαλουρονικό οξύ που εισάγονται για την προσθήκη όγκου και την εξομάλυνση ρυτίδων.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται τα fillers;

Οι κύριες περιοχές που εφαρμόζονται τα fillers είναι:

  • Κάθετες ρυτίδες στο μεσόφρυο
  • Οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο
  • Κάθετες ρυτίδες άνω χείλους
  • Βαθιές ρινοπαρειακές αυλακές
  • Ζυγωματικά
  • Ρυτίδες στη γωνία του στόματος
  • Αύξηση όγκου χειλιών

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των fillers;

Ανάλογα με τον τύπο του filler και την περιοχή εφαρμογής, τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν. Τα fillers  προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα, γεμίζοντας ρυτίδες και γραμμές που προκαλούνται από την απώλεια όγκου και τη μείωση του κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένα fillers περιέχουν συστατικά που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας έτσι στην επαναφορά της φυσικής ελαστικότητας του δέρματος. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να παραμορφώνουν την εμφάνιση, αλλά αντίθετα, ενισχύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Χρόνος θεραπείας

Ο χρόνος θεραπείας για τα fillers κυμαίνεται συνήθως από 15-60 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του γεμίσματος και την περιοχή εφαρμογής.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο βαθμό είναι άμεσα ορατό. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά την υποχώρηση των οιδημάτων 2-3 μέρες αργότερα.

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως 1,5 χρόνο.

    Ζητήστε ραντεβού online




    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801