Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής χαρακτηρίζεται ως πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης επιπέδου ΙΙΙ, που έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ασθενείς που παραπέμπονται για νοσηλεία στη Μονάδα από όλα τα τμήματα της Ευρωκλινικής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στελεχώνεται από ιατρούς εξειδικευμένους στην εντατικολογία, οι οποίοι διαθέτουν σημαντικό κλινικό και επιστημονικό έργο και εφαρμόζουν τεκμηριωμένες κλινικές πρακτικές, με στόχο την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη θεραπεία. Χαρακτηριστικά, έχει καταγραφεί μέσος όρος ημερήσιας νοσηλείας των καρδιοχειρουργικών ασθενών 1.43 ημέρες (για το έτος 2014).

Η Μ.Ε.Θ. είναι επίσης στελεχωμένη με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο παρέχει φροντίδα υψηλού επιπέδου στους ασθενείς και υποστηρίζει το έργο των ιατρών.

Οι ασθενείς της Μ.Ε.Θ. υποστηρίζονται καθημερινά από φυσιοθεραπευτή και η θεραπεία που χορηγείται, είναι ανάλογη με την κατά περίπτωση κλινική ανάγκη σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου, διαθέτει 10 κλίνες και έχει όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους.

Κάθε κλίνη διαθέτει δικό της ξεχωριστό αναπνευστήρα και σύστημα παρακολούθησης (monitoring) του ασθενούς. Δύο από τις δέκα διαθέσιμες κλίνες βρίσκονται σε χώρο απομονωμένο (box) για νοσηλεία σηπτικών ασθενών. Στο χώρο της Μ.Ε.Θ. υπάρχει ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός (σε τέσσερις κλίνες) για τη διενέργεια αιμοκάθαρσης, όταν αυτή κριθεί απαραίτητη.

Στο χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας υπάρχουν αρκετά μεγάλα παράθυρα, ώστε να εξασφαλίζεται άπλετο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό το γεγονός έχει ως επακόλουθο τη δημιουργία άνετου και φιλικού περιβάλλοντος στους ασθενείς της Μ.Ε.Θ.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχει άμεση σύνδεση με τα χειρουργεία του 2ου ορόφου και εύκολη επικοινωνία με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα απεικονιστικά εργαστήρια.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801