Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Μην ξεχάσετε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο. Κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας η γραμματεία θα σας ενημερώσει για το τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας.

Είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας:

Σε περίπτωση που επισκέπτεστε την Ευρωκλινική για εξετάσεις ή επίσκεψη σε ιατρό είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας το σχετικό ιατρικό σας ιστορικό ή προηγούμενες εξέτασεις.

Σε περίπτωση που επισκέπτεστε την Ευρωκλινική για προγραμματισμένη επέμβαση ή νοσηλεία είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) & ΔΟΥ  και την Κάρτα Νοσηλείας ή τον αριθμό συμβολαίου της ασφαλιστικής σας εταιρείας. Επιπλέον είναι σημαντικό να έχετε ένα ολοκληρωμένο φάκελο με το ιατρικό ιστορικό σας και να γνωρίζετε ή να έχετε τα σκευάσματα των φαρμάκων σας, εφόσον ακολουθείτε κάποια χρόνια φαρματκευτική αγωγή.

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801