Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

 

Tο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ιατροί με μεγάλη εμπειρία σε επείγοντα περιστατικά (παθολόγοι, καρδιολόγοι, χειρουργοί, ορθοπαιδικοί κ.ά.) και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε έκτακτο και οξύ πρόβλημα υγείας.

Η στρατηγική τοποθεσία της Ευρωκλινικής στην καρδιά της Αθήνας διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο άρτια οργανωμένο τμήμα επειγόντων περιστατικών που εμπιστεύονται χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο. Στο τμήμα παρέχεται άμεση διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα διακομιδής ασθενών με ασθενοφόρο.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρίσκεται στο ισόγειο της κλινικής, άμεσα προσβάσιμο από περιπατητικούς ασθενείς (κεντρική είσοδος κλινικής) και ασθενοφόρα (πλαϊνή είσοδος). Διαθέτει έξι (6) κλίνες εξοπλισμένες με monitor συνεχούς παρακολούθησης ζωτικών σημείων/ καρδιακού ρυθμού του ασθενή, και δυνατότητα αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

 

Το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών:

Διαθέτει 24η εσωτερική κάλυψη από γενικό χειρουργό, καρδιολόγο, παθολόγο, ορθοπεδικό, νευρολόγο, αναισθησιολόγο και εντατικολόγο. Επίσης παρέχεται άμεση on call διαθεσιμότητα ειδικοτήτων όπως ορθοπεδικό χειρουργό, νευροχειρουργό, πλαστικό χειρουργό, γναθοχειρουργό, αγγειοχειρουργό, γαστρεντερολόγο, ενδοκρινολόγο, θωρακοχειρουργό, ουρολόγο, πνευμονολόγο, γυναικολόγο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο κλπ

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Παίδων:

Λειτουργεί με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο με εφημερεύοντες ιατρούς (παιδίατρο, παιδοχειρουργό κ.λπ.), καθώς και on call ειδικότητες. Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Παίδων βρίσκεται στο ισόγειο της κλινικής, άμεσα προσβάσιμο από τους μικρούς ασθενείς.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τμήμα διαθέτει σύγχρονες νοσοκομειακές υποδομές και κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό εξασφαλίζοντας σωστή και γρήγορη διάγνωση. Υπάρχει συνεχής υποστήριξη από τα υπόλοιπα τμήματα της κλινικής για τη πραγματοποίηση αιματολογικών, βιοχημικών και απεικονιστικών εξετάσεων (υπερηχογράφημα, αξονική και μαγνητική τομογραφία) όλο το 24ωρο.

 

ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: 1011