Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Παίδων υπάρχει ψυχιατρική κάλυψη για τα προβλήματα ψυχικής υγείας παιδιών-εφήβων και οικογένειας από Παιδοψυχίατρο και Ψυχολόγους.

Οι ιατροί του τμήματος συνεργάζονται επίσης στενά με τους παιδιάτρους και άλλους ειδικούς της Ευρωκλινικής Παίδων (Διασυνδετική Ψυχιατρική), για τη φροντίδα των παιδιών και εφήβων που νοσηλεύονται στην κλινική και έχουν ανάγκη ψυχολογική ή ψυχιατρική υποστήριξη.

Παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας των μικρών ασθενών, αλλά και κατά την επίσκεψή τους στα εξωτερικά ιατρεία.

Επίσης παρέχεται οικογενειακή θεραπεία σε περιπτώσεις παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη, παχυσαρκία και άλλα νοσήματα.. Τέλος γίνεται διερεύνηση των ψυχολογικών προβλημάτων τα οποία μπορεί να επηρεάζουν την υγεία του μικρού ασθενή, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες και εφόσον έχουν εκτιμηθεί οι ιατρικές εξετάσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Ψυχιατρική κάλυψη
  • Οικογενειακή θεραπεία
  • Ψυχολογική υποστήριξη

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Παιδοψυχίατρος

Πάλλης Ευστράτιος

Παιδοψυχίατρος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801