Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Εξόφληση Οικονομικών Υποχρεώσεων

Ο προσωπικός Οδηγός του ασθενούς θα επικοινωνήσει μαζί του στο δωμάτιο νοσηλείας μία μέρα πριν την έκδοση του εξιτηρίου, προκειμένου να ενημερώσει για το κόστος νοσηλείας και τη διαδικασία τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεών. Μετά την ολική εξόφληση της νοσηλείας του ασθενούς, ο Οδηγός παραδίδει το έντυπο εξόφλησης νοσηλείας στην Προϊσταμένη του ορόφου από την οποία γίνεται η παραλαβή του εξιτηρίου. Όποιοι ασθενείς προβλέπεται να εξέλθουν Κυριακή ή ημέρες αργίας θα πρέπει να εξοφλήσουν από την προηγούμενη ημέρα.

Η εξόφληση της νοσηλείας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Μετρητά
  • Πιστωτική κάρτα
  • Τραπεζική επιταγή

Σε περίπτωση που η εισαγωγή πραγματοποιηθεί χωρίς κάλυψη κάποιας ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, πρέπει να προκαταβληθεί ένα χρηματικό ποσό ανάλογα με την ιατρική πράξη στην οποία θα υποβληθεί ο ασθενής. Για το ακριβές ποσό η ενημέρωση γίνεται από το λογιστήριο ασθενών ή τον θεράποντα ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις ιατρικών υπηρεσιών μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στο Λογιστήριο Ασθενών εντός της κλινικής (Δευτέρα-Παρασκευή 7.00-18.00 και Σάββατο: 8.00-16.00) ή τηλεφωνικά στα 210 64.16.364, 426 &498 .

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801