Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μοναδικό στην Ελλάδα Πιστοποιημένο Κέντρο Αριστείας Χειρουργικής Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων, αποτελεί Kέντρο Aναφοράς στη νοτιοανατολική Ευρώπη, για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων. Πραγματοποιείται ετησίως ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός επεμβάσεων, με υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές και ειδικό, εξοπλισμό μικροχειρουργικής τεχνολογίας αιχμής.

Το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων, έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση «CENTER OF EXCELLENCE», μετά από αυστηρή αξιολόγηση μίας σειράς κλινικών παραμέτρων, μεταξύ των οποίων, ο  εντυπωσιακά υψηλός βαθμός επιτυχίας των επεμβάσεων (ελάχιστο ποσοστό επιπλοκών σε σχέση τα διεθνή δεδομένα).

Η πολυετής ιατρική εμπειρία, με σημαντικό κλινικό και επιστημονικό έργο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, δίνει τη δυνατότητα χειρουργικής αντιμετώπισης, ακόμα και των πιο δύσκολων παθήσεων θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών αδένων και λεμφαδένων τραχήλου.

Με μία σύγχρονη εγχειρητική τεχνική, στοχεύουμε σε μία ασφαλή, πρακτικά αναίμακτη και ριζική επέμβαση, με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ασθενή. Η μονοήμερη νοσηλεία, χωρίς παροχετεύσεις, χωρίς ράμματα και χωρίς πόνο, προσφέρει μετεγχειρητικά ελεύθερη ομιλία, διατροφή και δραστηριότητα, με ταχύτατη επάνοδο του ασθενούς στην καθημερινότητά του.

Η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών υγείας, βασίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ασθενούς, με εξατομικευμένη αντιμετώπιση, ποιότητα στη νοσηλευτική φροντίδα, συνεχή προσωπική επικοινωνία με τον Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων, σε ευχάριστο και φιλικό προς τον ασθενή, νοσοκομειακό περιβάλλον.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Κέντρο  Αριστείας Χειρουργικής Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων, μέσα από την πλούσια επιστημονική κατάρτιση της Ιατρικής ομάδας και την υψηλή Εξειδίκευση, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για χειρουργικές ενδοκρινολογικές παθήσεις τραχήλου, όπως:

 • Μικροεπεμβατική χειρουργική Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών
 • Video-assisted θυρεοειδεκτομή / παραθυρεοειδεκτομή
 • Λεμφαδενικός καθαρισμός Καρκίνου του Θυρεοειδούς
 • Επανεγχειρήσεις για υπολειμματική εστία ή υποτροπή καρκίνου θυρεοειδούς
 • Νευροδιέγερση (κατ’επίκληση ή συνεχής) στη θυρεοειδεκτομή
 • Παραθυρεοειδεκτομή με τη Μέθοδο διεγχειρητικής μέτρησης παραθορμόνης
 • Παραθυρεοειδεκτομή υπό τοπική αναισθησία
 • Επανεγχειρήσεις για υπερπαραθυρεοειδισμό (ανεπιτυχώς αλλού αντιμετωπισθέντα)
 • Παιδο-Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων
 • Διαγνωστική διερεύνηση παθήσεων θυρεοειδούς-παραθυρεοειδών

ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων χρησιμοποιεί καθημερινά αποκλειστική, πλήρως εξοπλισμένη, χειρουργική αίθουσα, για την πραγματοποίηση minimal invasive χειρουργικών επεμβάσεων. Στον ιατρικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται η προηγμένης τεχνολογίας συσκευή εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων (radiofrequency) για διατομή των ιστών, με απόλυτη ακρίβεια και αποφυγή αιμορραγίας.

Ένα ηλεκτρονικό σύστημα νευροπαρακολούθησης (neuromonitoring), με κατ’επίκληση ή συνεχή χρήση, διασφαλίζει την ακεραιότητα της λειτουργίας των λαρυγγικών νεύρων, της φωνής. Στους λεμφαδενικούς καθαρισμούς τραχήλου, για κακοήθεια θυρεοειδούς, διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε επιλεκτικά, διεγχειρητικά, φορητό υπερηχοτόμο (portable US- lymph nodes metastasis).

Ενδοσκοπικό σύστημα βιντεολαρυγγοσκόπησης (video-laryngoscopy), ανήκει στον εξοπλισμό, για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας των φωνητικών χορδών. Η ενεργός σύνδεση Χειρουργείου-Εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας, μας παρέχει τον άμεσο ορμονικό προσδιορισμό και την εφαρμογή της σύγχρονης μεθόδου διεγχειρητικής μέτρησης παραθορμόνης (intraoperative PTH), απαραίτητη για επιτυχείς παραθυρεοειδεκτομές. Τέλος, ο εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την υψηλή ιατρική τεχνογνωσία, επιτρέπει την εκτέλεση μικροεπεμβατικής παραθυρεοειδεκτομής υπό τοπική αναισθησία.

ΙΑΤΡΟΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801