Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Αγγειοχειρουργική Κλινική στελεχώνεται από ιατρούς με πολυετή εμπειρία και σημαντικό επιστημονικό έργο στον Τομέα της Αγγειοχειρουργικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με επίκεντρο τον ασθενή και στόχο την εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση κάθε κλινικής περίπτωσης, η αγγειοχειρουργική κλινική καλύπτει το φάσμα των αναγκών που εκτείνονται από τη διάγνωση του αγγειακού ασθενούς, τον σχεδιασμό της θεραπείας τους έως και τα μετεγχειρητικά στάδια.

Το υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο και η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τη συστηματική επιμόρφωση και μετεκπαίδευση στις πλέον σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές, αποτελούν τα ισχυρά πλεονεκτήματα της ιατρικής ομάδας της Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ευρωκλινικής. Οι αγγειοχειρουργοί της Ευρωκλινικής συμμετέχουν σε διεθνείς επιτροπές καθορισμού κατευθυντηρίων οδηγιών αντιμετώπισης αγγειοπαθειών, όπως τα ESVS Guidelines.

Βασικός πυλώνας της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής είναι η διεπιστημονική ιατρική ομάδα την οποία ορίζει ο Θεράπων ιατρός και ανάλογα με τις θεραπευτικές ανάγκες, ενδεικτικά, αποτελείται από ειδικότητες όπως είναι αυτές της επεμβατικής ακτινολογίας και των υπερήχων με στόχο την καταλληλότερη, εξειδικευμένη, ταχύτερη εκτίμηση και θεραπευτική αντιμετώπιση του αγγειοπαθούς.

Το νοσηλευτικό προσωπικό της Αγγειοχειρουργικής κλινικής βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του προσφέροντας τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα νοσηλευτικής φροντίδας με επαγγελματική επιμέλεια, ευαισθησία και κατανόηση στις ανάγκες του. Επίσης, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει εξειδικευμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η αγγειοχειρουργική κλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας το φάσμα των αναγκών που εκτείνονται από τη διάγνωση της νόσου, τη θεραπεία τους έως και τα μετεγχειρητικά στάδια. Πιο αναλυτικά αυτές είναι:

 • Διάγνωση, η οποία γίνεται με τη βοήθεια ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ταχύτητας, διαγνωστικής ορθότητας και ακρίβειας σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα.
 • Δημιουργία θεραπευτικού σχήματος με κύριο γνώμονα την προσπάθεια εξατομίκευσης της θεραπείας για κάθε ασθενή σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.
 • Θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου, με τη συνεργασία ομάδας εξειδικευμένων ιατρών σχετικών ειδικοτήτων με στόχο την ολοκληρωμένη θεραπεία του ασθενούς. Η επιλογή της θεραπευτικής μεθόδου μπορεί να είναι υπό τη μορφή κλασικής χειρουργικής ή χρήση ενδαγγειακών τεχνικών, ανάλογα με την περίπτωση.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ:

 • Αναίμακτη διαδερμική αγγειοπλαστική με ή χωρίς τη χρήση stent για στένωση θωρακικής αορτής, καρωτίδων, περιφερικών και σπλαχνικών αγγείων.
 • Αναίμακτες διαδερμικές επεμβάσεις για ανευρύσματα θωρακικής αορτής, κοιλιακής αορτής περιφερικών και σπλαχνικών αγγείων.
 • Εμβολισμός περιφερικών αγγειακών δυσπλασιών.
 • Θρομβόλυση φλεβικών και αρτηριακών θρομβώσεων.
 • Αναίμακτη διαδερμική τοποθέτηση φίλτρου κάτω κοίλης φλέβας.
 • Αναίμακτες επεμβάσεις κιρσών (laser, μικροκιρσεκτομή).
 • Ανοικτές αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις για ανευρύσματα θωρακικής αορτής, κοιλιακής αορτής, περιφερικών και σπλαχνικών αγγείων.
 • Ανοικτή αρτηριακή παράκαμψη (bypass) για στένωση θωρακικής αορτής, κοιλιακής αορτής, περιφερικών και σπλαχνικών αγγείων.
 • Καρωτιδική ενδαρτηρεκτομή.
 • Fistula , μοσχεύματα, καθετήρες για αιμοκάθαρση.
 • Επεμβάσεις συνδρόμου θωρακικής εξόδου.
 • Θεραπεία ευρυαγγειών.
 • Θεραπεία λεμφοιδήματος.
 • Θεραπεία εν τω βάθει φλεβοθρόμβωσης και πνευμονικής εμβολής.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών, καθώς και στην υιοθέτηση ιατρικών τεχνολογιών αιχμής, αναγνωρίζοντας ότι είναι καθοριστικοί παράγοντες για την παροχή εξειδικευμένης θεραπείας στους αγγειακούς ασθενείς. Συγκεκριμένα η κλινική διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ακτινοεπεμβατικό τμήμα για την αντιμετώπιση πολύπλοκων περιπτώσεων αγγειακών ασθενών, εξασφαλίζοντας την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και φροντίδας για τους συγκεκριμένους ασθενείς.

Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά ιατρικά μηχανήματα που εξασφαλίζουν ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, την παρακολούθηση των ασθενών αλλά και την αποτελεσματικότερη θεραπεία τους με σύγχρονες επεμβατικές μεθόδους. Ενδεικτικά αναφέρονται ο σύγχρονος μαγνητικός και ψηφιακός τομογράφος, αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας αξονικός τομογράφος που διασφαλίζουν τον καλύτερο απεικονιστικό έλεγχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μακρής Σωτήριος

Αγγειοχειρουργός

ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ

Δέδες Αθανάσιος

Αγγειοχειρουργός

Υφαντόπουλος Δημήτριος

Αγγειοχειρουργός

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801