Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην Ευρωκλινική Παίδων λειτουργεί ένα εξειδικευμένο τμήμα στον Τομέα της Αλλεργιολογίας Παίδων. Με επίκεντρο τον μικρό ασθενή και στόχο την εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση, το Παιδο-Αλλεργιολογικό Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ατοπικών νοσημάτων, που εκτείνονται από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία, με στόχο την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Το υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο των ιατρών, η πολυετής εμπειρία και το σημαντικό επιστημονικό τους έργο, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευσή τους στις πιο σύγχρονες ιατρικές τεχνικές, προσδίδουν στο Παιδο-Αλλεργιολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος ορίζει, ανάλογα με τις ιατρικές ενδείξεις, μια διεπιστημονική ιατρική ομάδα η οποία απαρτίζεται από Πνευμονολόγο, Γαστρεντερολόγο, Δερματολόγο, Ψυχολόγο και άλλους άριστα καταρτισμένους ειδικούς, με στόχο την εξειδικευμένη, ταχύτερη εκτίμηση και θεραπευτική αντιμετώπιση του μικρού ασθενούς. Το ιατρικό προσωπικό βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον οικογενειακό παιδίατρο και την οικογένεια με στόχο την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση του μικρού ασθενή.

Το νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα στον μικρό ασθενή και την οικογένειά του, προσφέροντας τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα νοσηλευτικής φροντίδας με επαγγελματική επιμέλεια και ευαισθησία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Αλλεργιολογικό Τμήμα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αφού καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών, από τη διάγνωση των ατοπικών νοσημάτων, τη θεραπεία, έως και τη μακροχρόνια παρακολούθησή τους. Η διάγνωση των νοσημάτων αυτών, γίνεται με τη βοήθεια ειδικών διαγνωστικών δοκιμασιών βάσει διεθνών πρωτοκόλλων. Ο θεραπευτικός σχεδιασμός συντάσσεται με κύριο γνώμονα την προσπάθεια εξατομίκευσης της θεραπείας για κάθε ασθενή, δεδομένης της δυναμικής των αλλεργικών νοσημάτων.

Όπου κριθεί αναγκαίο, το Αλλεργιολογικό τμήμα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στον ασθενή και την οικογένειά του, με στόχο την ισορροπημένη αντιμετώπιση και την επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτει δυνατότητα ελέγχου με αντιδραστήρια για δερματικές δοκιμασίες νυγμού, patch tests και αιματολογικής διερεύνησης με RAST και μέτρηση Ανοσοσφαιρνών καθώς και άλλων παραμέτρων για τον έλεγχο κνίδωσης, τροφικής αλλεργίας, αναπνευστικής αλλεργίας (ρινίτιδα και άσθμα) και ατοπικής δερματίτιδας. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα διενέργειας τροφικών προκλήσεων και απευαισθητοποίησης σε αντιβιοτικά καθώς και δυνατότητα ανοσοθεραπείας στην αναπνευστική αλλεργία.

Διευθύντρια Αλλεργιολόγος

Διευθύντρια Αλλεργιολόγος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801