Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παιδο-ενδοκρινολογικό Τμήμα στελεχώνεται από παιδοενδοκρινολόγους με πολυετή εμπειρία και υψηλό επιστημονικό επίπεδο καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ενδοκρινολογικών προβλημάτων όπως: χαμηλό ανάστημα, θυρεοειδοπάθειες, παθήσεις των επινεφριδίων, κρυψορχίες που χρήζουν κλινικής και ορμονολογικής παρακολούθησης, κιρσοκήλες, πρώιμη ήβη, συγγενείς ανωμαλίες έσω και έξω γεννητικών οργάνων, μεταβολικά νοσήματα και σύνδρομα.

Ειδικά σε παιδιά με παχυσαρκία και σακχαρώδη διαβήτη πέρα από τη διερεύνηση του προβλήματος, χορηγούνται οδηγίες σωστής διατροφής και παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη με οδηγό τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, από τη διάγνωση, την εργαστηριακή διερεύνηση μέχρι και τη θεραπεία των παιδιών και εφήβων με ενδοκρινολογικό πρόβλημα. Επίσης γίνεται και συστηματική παρακολούθηση των ασθενών αυτών (follow up).

Στο τμήμα πραγματοποιούνται δοκιμασίες (test) που απαιτούνται για τον έλεγχο του χαμηλού αναστήματος, της πρώιμης ήβης, της συγγενούς υπερπλασίας των επινεφριδίων, του σακχαρώδους διαβήτη, της παχυσαρκίας, καθώς και άλλων ενδοκρινολογικών νοσημάτων.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σημαντική υποστήριξη στη διάγνωση των ενδοκρινολογικών ασθενών προσφέρει το Ακτινολογικό ιατρείο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, με την υψηλή ευκρίνεια απεικόνισης τόσο των υπερήχων, όσο και της λήψης ακτινογραφιών.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα αναστημόμετρα ακριβείας, Harpenden, καθώς και ζυγούς ακριβείας.

Σπουδαίο ρόλο παίζει και η αξιοπιστία του Μικροβιολογικού-Ορμονολογικού-Βιοχημικού εργαστηρίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ

Μανιάτη-Χρηστίδη Μαρία

Παιδίατρος/Παιδοενδοκρινολόγος

Παπάζογλου Θάλεια

Παιδίατρος/Παιδοενδοκρινολόγος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801