Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Ο ΟΔΗΓΟΣ

Οι τακτικές (προγραμματισμένες) εισαγωγές ρυθμίζονται νωρίτερα της εισαγωγής, από τον θεράποντα ιατρό του ασθενή μέσω της γραμματείας του, η οποία ενεργοποιεί το ΣΗΜΕΙΟ 1.

Όλα ξεκινούν από το ΣΗΜΕΙΟ 1 όπου ο κάθε ασθενής συναντά τον Οδηγό του μέσα στο νοσοκομείο.
Αυτός αναλαμβάνει πριν την εισαγωγή του να ενημερώσει τον ασθενή για όλες τις διαδικασίες σχετικά με την ασφαλιστική του, τη νοσηλεία του, να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγραφα για το ασφαλιστικό του ταμείο και να προγραμματίσει τον προεγχειρητικό του έλεγχο.

Την ημέρα εισαγωγής ο ασθενής έρχεται με προγραμματισμένο ραντεβού όπου τον υποδέχεται ο προσωπικός οδηγός ο οποίος και φροντίζει για την για άμεση εισαγωγή του σε δωμάτιο χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και άσκοπες μετακινήσεις.

Ο προσωπικός οδηγός βρίσκεται δίπλα στον ασθενή σε ότι χρειαστεί, τον καθοδηγεί και τον κατευθύνει όπου είναι απαραίτητο μέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο νοσοκομείο.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής, ο ασθενής προσέρχεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που βρίσκεται στο ισόγειο της κλινικής και λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Μετά τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημερώνει για τη διαδικασία εισαγωγής.