Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Παθολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών!

Το Τμήμα μας είναι ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα τμήματα της Ευρωκλινικής Αθηνών και είμαστε υπερήφανοι για τα μέλη μας που το στελεχώνουν.

Στην Ευρωκλινική Αθηνών υπάρχουν και λειτουργούν σε πλήρη αρμονία και συνεννόηση έξι επιστημονικές ομάδες παθολόγων.

Ο Παθολογικός τομέας της Ευρωκλινικής Αθηνών καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων από όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες δίνοντας λύση, έχοντας αυστηρά ασθενοκεντρική προσέγγιση και συνειδητή φροντίδα των ασθενών καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας τους, τόσο σε καθημερινά προβλήματα κοινών ασθενειών όσο και σε πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά. Αυτό επιτελείται με την εξατομικευμένη φροντίδα των ασθενών και με την άρτια επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού.

Οι γιατροί της Παθολογικής Κλινικής είναι όλοι ειδικευμένοι Παθολόγοι και έχουν τύχει ειδικών σπουδών και κατάρτισης, εστιάζοντας στην πρόληψη και την θεραπεία ασθενειών των ενηλίκων. Τουλάχιστον 3 από τα 6 χρόνια των Πανεπιστημιακών σπουδών και 5 χρόνια μεταπτυχιακής εκπαίδευσης είναι αφιερωμένα στην εκμάθηση της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των ασθενειών που επηρεάζουν τους ενήλικες.Οι Παθολόγοι συχνά περιγράφονται ως ΄΄οι ιατροί των ιατρών΄΄επειδή συχνά καλούνται να ενεργήσουν ως σύμβουλοι σε άλλους γιατρούς για να βοηθήσουν στην επίλυση δύσκολων διαγνωστικών προβλημάτων.
Οι Παθολόγοι της Ευρωκλινικής Αθηνών έχουν τα εφόδια και τις γνώσεις να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να φέρει ένας ασθενής-δεν έχει σημασία πόσο συχνό ή σπάνιο ή πόσο απλό ή σύνθετο είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στο να δίνουν λύσεις σε δύσκολα και αινιγματικά διαγνωστικά προβλήματα και μπορούν να χειριστούν σοβαρές χρόνιες παθήσεις καθώς και καταστάσεις όπου πολλές διαφορετικές ασθένειες μπορεί να εκδηλωθούν και να προσβάλουν την ίδια στιγμή τον ασθενή.

Επίσης αρκετοί από τους Παθολόγους μας είναι εξειδικευμένοι και σε άλλους τομείς της Εσωτερικής Παθολογίας όπως: Αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα, Ρευματολογία, Λοιμώξεις, κλπ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο Παθολογικός Τομέας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Πρωτοβάθμια περίθαλψη

Μέσα από ένα καλά οργανωμένο σύστημα τακτικών εξωτερικών ιατρείων παρέχεται η δυνατότητα στους ασθενείς να επισκεφθούν τον ειδικό παθολόγο και να λάβουν συμβουλές για τη θεραπεία καθημερινών και κοινών προβλημάτων υγείας καθώς και την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων ασθενειών.

Επείγουσα ιατρική

Η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο τμήμα επειγόντων περιστατικών το οποίο λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Είναι στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένους νοσηλευτές και ειδικευμένους ιατρούς παθολόγους που υποδέχονται και αντιμετωπίζουν ασθενείς με οποιοδήποτε οξύ και επείγον πρόβλημα.

Νοσηλεία Ασθενών

Η νοσηλεία ασθενών στην Ευρωκλινική Αθηνών γίνεται υπό την επίβλεψη ειδικευμένων παθολόγων οι οποίοι αναλαμβάνουν την φροντίδα οποιουδήποτε ασθενή με παθολογικό νόσημα συνεργαζόμενοι στενά με τους ιατρούς των υπολοίπων ειδικοτήτων. Κατά τη νοσηλεία του ο ασθενής απολαμβάνει ιατρικών υπηρεσιών τριτοβάθμιου νοσοκομείου που επιτυγχάνεται τόσο από το άριστα ενημερωμένο ανθρώπινο δυναμικό που καθοδηγεί τη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση όσο και από τις σύγχρονες και συνεχώς ανανεούμενες λειτουργικές υποδομές.

Ταξιδιωτική Ιατρική

Στην Παγκοσμιοποιημένη Κοινωνία ο αριθμός των ατόμων που μετακινούνται για εργασία ή αναψυχή σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μάλιστα στις αναδυόμενες αγορές της Ασίας ή της Αφρικής αυξάνεται αλματωδώς.
Στην Ευρωκλινική Αθηνών Παθολόγοι με εξειδικευμένη γνώση και επίκαιρη ενημέρωση μπορουν να συμβουλέψουν τους υποψήφιους ταξιδιώτες για τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν ή την έναρξη χημειοπροφύλαξης για την ελονοσία, ανάλογα με τον τόπο προορισμού και το είδος της δραστηριότητας
Επιπλέον παρέχονται λειτουργίες δευτεροβάθμιου και τριτοβάθμιας νοσοκομειακής φροντίδας σε σχέση με την αντιμετώπιση νόσων και κλινικών συνδρόμων (π.χ πυρετός ή δύσπνοια ή διάρροια), που εμφανίζουν ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη χώρα μας, έχοντας άμεση πρόσβαση σε διεθνείς ηλεκτρονικούς χάρτες επιδημιολογικής επιτήρησης

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ

Κραββαρίτη Σοφία

Παθολόγος

Χριστοπούλου Αικατερίνη

Παθολόγος

Στρίφτης Ιωάννης

Παθολόγος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801