Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Υπάλληλος του Λογιστηρίου ασθενών θα επικοινωνήσει μαζί σας στο δωμάτιο νοσηλείας μία μέρα πριν την έκδοση του εξιτηρίου, προκειμένου να σας ενημερώσει για το κόστος νοσηλείας και τη διαδικασία τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεών σας, το οποίο παραλαμβάνετε από το Κεντρικό Ταμείο μετά την ολική εξόφληση της νοσηλείας σας. Όποιοι ασθενείς προβλέπεται να εξέλθουν Κυριακή ή ημέρες αργίας θα πρέπει να εξοφλήσουν από την προηγούμενη ημέρα. Μαζί με το εξιτήριο μπορείτε να παραλάβετε, κατόπιν ενημέρωσης της Προϊσταμένης ή της Γραμματείας, τη βεβαίωση νοσηλείας για το σχολείο του παιδιού σας ή την εργασία σας.

Η εξόφληση της νοσηλείας μπορεί να γίνει με:

 • Μετρητά
 • Πιστωτική κάρτα
 • Επιταγή

Το προσωπικό της κλινικής θα φροντίσει για την άμεση διευθέτηση της διαδικασίας έκδοσης εξιτηρίου και την εξυπηρέτησή σας ώστε να αποχωρήσετε από την κλινική έως τις 12:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που για ιατρικούς – και μόνο – λόγους δοθεί εξιτήριο μετά τις 12:00 τότε ισχύουν τα παρακάτω:

 • Ασθενείς ασφαλισμένοι με ιδιωτική ασφάλιση: το εξιτήριο πραγματοποιείται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, εκτός εάν πρόκειται για περιστατικό βραχείας νοσηλείας (ODC).
 • Ασθενείς χωρίς ιδιωτική ασφάλιση: υπάρχει επιπλέον χρέωση ½ ημερήσιου νοσηλίου εφόσον το εξιτήριο πραγματοποιηθεί έως τις 18:00 και 1 ημερήσιου νοσηλίου εφόσον το εξιτήριο πραγματοποιηθεί μετά τις 18:00.

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν καλύπτονται από τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς.

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801