Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην Ευρωκλινική Αθηνών λειτουργεί πλήρως οργανωμένο Νευροχειρουργικό τμήμα το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για τη διάγνωση, τη νοσηλεία και τη θεραπεία νευροχειρουργικών περιστατικών. Το τμήμα στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με υψηλό επιστημονικό επίπεδο και πολυετή εμπειρία στον νευροχειρουργικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Η πολυμελής Διεπιστημονική ομάδα του τμήματος περιλαμβάνει Νευροχειρουργό, Νευρολόγο, Ακτινολόγο, Επεμβατικό Ακτινολόγο και Εντατικολόγο με στόχο την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενή.  Οι ιατροί της Διεπιστημονικής ομάδας συνεργάζονται στενά, ώστε να ανταλλάσσονται πληροφορίες που αφορούν στη διάγνωση με την επιλογή της κατάλληλης διαγνωστικής μεθόδου-CT, MRI,MRA, DSΑ-στην επιλογή της χειρουργικής προσέγγισης και στην κατάλληλη μεταχειρουργική θεραπεία. Το τμήμα διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και εκπαιδεύεται διαρκώς, ώστε να εξασφαλίζεται η όσο το δυνατόν καλύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία νευροχειρουργικών νόσων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι εξειδικευμένοι Νευροχειρουργοί του τμήματος καλύπτουν το σύνολο του φάσματος της χειρουργικής θεραπείας της νοσολογίας του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης, όπως:

 • Χειρουργική Τραύματος
 • Αγγειονευροχειρουργική Ανευρυσμάτων και Δυσπλασιών
 • Ογκολογική Νευροχειρουργική
 • Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης – Δισκεκτομή
 • Σπονδυλοδεσία
 • Σπονδυλοπλαστική
 • Κυφοπλαστική
 • Minimal invasive Surgery -Ελάχιστα τραυματική χειρουργική (ενδοσκοπική)
 • Επεμβατικές παραχειρουργικές πράξεις για Αλγεινά Σύνδρομα π.χ. Νευραλγία Τριδύμου. 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Το Διαγνωστικό Ακτινολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής καλύπτει όλο το 24ωρο το 100% των απαιτήσεων του Νευροχειρουργικού Τομέα στην απεικονιστική διερεύνηση με υπερσύγχρονο εξοπλισμό -Αξονική Τομογραφία, Μαγνητική Τομογραφία, ξεχωριστό τμήμα Ψηφιακής Αγγειογραφίας και Επεμβατικής Νευροακτινολογίας με δυνατότητα επεμβατικών πράξεων όπως Εμβολισμός Ανευρυσμάτων Εγκέφαλου.
Το Παθολογοανατομικό και Κυτταρολογικό εργαστήριο διαθέτει μεγάλη εξοικείωση στην Ιστολογία του Εγκεφάλου και του Νωτιαίου Μυελού, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού έργου του Νευροχειρουργικού τμήματος.

Τέλος σημαντική υποστήριξη παρέχεται και από το Μικροβιολογικό και Βιοχημικό εργαστήριο, το οποίο διαθέτει με προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό για την κάλυψη των εργαστηριακών αναγκών των ασθενών του Νευροχειρουργικού Τομέα.

Τέλος σημαντική υποστήριξη παρέχεται και από το Μικροβιολογικό και Βιοχημικό εργαστήριο, το οποίο διαθέτει με προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό για την κάλυψη των εργαστηριακών αναγκών των ασθενών του Νευροχειρουργικού Τομέα.

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Α’

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Β’

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ

Σπυροπούλου Παρασκευή

Νευροχειρουργός

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Γ'

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Βαρβατσούλης Παναγιώτης

Νευροχειρουργός

Σουρτζής Ηλίας

Νευροχειρουργός

Κόκκαλης Παναγιώτης

Νευροχειρουργός

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801