Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παιδονευρολογικό Ιατρείο της Ευρωκλινικής Παίδων καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της Παιδονευρολογίας: επιληψία-σπασμοί, κεφαλαλγίες-ημικρανία, ψυχοκινητική καθυστέρηση, εγκεφαλική παράλυση, κινητικές διαταραχές, Νευροαναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής), Νευροδερματικά νοσήματα κ.λπ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Παιδονευρολογικό Ιατρείο, σε συνεργασία με άλλα τμήματα της Ευρωκλινικής Παίδων και με εξωτερικά εργαστήρια, παρέχει τη δυνατότητα διερεύνησης και αντιμετώπισης μιας ποικιλίας νοσημάτων όπως νευρομυϊκά, νευρομεταβολικά νοσήματα, εγκεφαλική παράλυση κλπ. Στην Ευρωκλινική Παίδων πραγματοποιείται και απεικονιστικός και ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος των παιδιών που παρακολουθούνται στο Παιδονευρολογικό Ιατρείο. Η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτει επίσης εικοσιτετράωρη παιδονευρολογική κάλυψη για τα νοσηλευόμενα παιδιά. Είναι δυνατή η αντιμετώπιση όλων των οξέων παιδονευρολογικών νοσημάτων, όπως εγκεφαλίτιδα, επιληπτικό status, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, απομυελινωτικά επεισόδια και άλλα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια και αλλά και συνεργασίες με εξειδικευμένα εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού για την εκτεταμένη εργαστηριακή διερεύνηση παιδιών μέσω αιματολογικών, βιοχημικών, μεταβολικών και γενετικών εξετάσεων, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Διευθύντρια Παιδονευρολόγος

Επιμελητές

Ζλατάνος Γεώργιος

Νευρολόγος

Κουρή Ιωάννα

Νευρολόγος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801