Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας της Ευρωκλινικής, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να λάβουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πρωτοποριακό εξοπλισμό και προσφέρει όχι μόνον υπηρεσίες ομορφιάς (botox, μεσοθεραπείες, peelings κ.ά) αλλά και ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων όπως η τριχοφυιία, το τοπικό πάχος κ.ά.

Αποτρίχωση με laser ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Η νέα τεχνολογία super hair removal μειώνει το χρόνο στο μισό και εκμηδενίζει τυχόν παρενέργειες.

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ διαθέτει το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE, το νεότερης γενιάς laser αποτρίχωσης, το οποίο κατασκευάστηκε για να απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, αποτελεσματικά και με το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες.

Το δερματολογικό τμήμα της Ευρωκλινικής παρέχει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας σε συνεργασία µε το Ενδοκρινολογικό Τµήµα της κλινικής.

H πατενταρισμένη τεχνολογία e-motion κάνει τη θεραπεία με το Soprano ICE ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.

Το laser αποτρίχωσης Soprano ICE παντρεύει τις τεχνολογικές καινοτομίες με τα κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, την καλύτερη αποτρίχωση που είχατε ποτέ.
Η αποτρίχωση µε την τεχνολογία laser είναι μια πολύ δημοφιλής αισθητική θεραπεία, η οποία εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί την πλέον αποτελεσµατική μέθοδο για τη σταδιακή µείωση της τριχοφυΐας.

Επιτυγχάνεται επειδή η μελανίνη στο θύλακο της τρίχας απορροφά τη δέσμη του laser, με αποτέλεσμα ο θύλακος να καταστρέφεται και να σταματά να παράγει τρίχα.

Η μέθοδος με το SOPRANO ICE υπερτερεί γιατί είναι:

 • ΑΝΩΔΥΝH: Με τη βοήθεια της μοναδικής τεχνολογίας ice tech cold saphire, η κεφαλή «κινείται» εξ επαφής πάνω στο δέρμα, μεταδίδοντας πολύ αποτελεσματικά την ψύξη, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εγκαύματος του δέρματος, μετατρέποντας τη διαδικασία σε εντελώς ανώδυνη.
 • ΑΣΦΑΛHΣ: Εφαρμόζεται ακόμα και σε σκουρόχρωμα δέρματα ή λατινοαμερικανικής προέλευσης με την εγγύηση του αμερικανικού FDA. Δυνατότητα χρήσης με ασφάλεια και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και σε ήδη μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα.
 • ΓΡΗΓΟΡH: Λόγω της νέας τεχνολογίας Super Hair Removal αλλά και των υψηλών ταχυτήτων, οι συνεδρίες ολοκληρώνονται σχεδόν στο μισό χρόνο από αυτόν του κλασικού Αλεξανδρίτη.
 • ΕΥΧΑΡΙΣΤH: Η εξ επαφής εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα της ανώδυνης αποτρίχωσης χωρίς τη χαρακτηριστική δύσοσμη μυρωδιά που παράγεται κατά τη διάρκεια εξάχνωσης της τρίχας.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚH: Η αποτελεσματική και ανώδυνη εφαρμογή, λόγω της τεχνολογίας ice tech/cold saphire, μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε την ενέργεια του μηχανήματος και με ασφάλεια να αντιμετωπίσουμε τις λεπτές και καστανές τρίχες που υπολείπονται της θεραπείας με τον κλασικό Αλεξανδρίτη.

Κρυολιπόλυση για αντιμετώπιση τοπικού πάχους

Η ψύξη του λίπους φέρνει την επανάσταση στις μη χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης του εντοπισμένου πάχους.

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ διαθέτει το καινοτόμο σύστημα CRYOLIPO II, παρέχοντας ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα του εντοπισμένου λίπους. Σε συνεργασία µε εξειδικευμένους ιατρούς άλλων τμημάτων της κλινικής όπως ενδοκρινολόγοι, διατροφολόγοι κ.ά. προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπισή του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Συχνές ερωτήσεις

 • Τι είναι η κρυολιπόλυση;
  Πρόκειται για μη-επεμβατική θεραπεία αντιμετώπισης του ΤΟΠΙΚΟΥ πάχους μόνιμα, μέσω της παρατεταμένης έκθεσης των λιποκυττάρων σε ελεγχόμενη ψύξη (για 1 ώρα και στους -9ο C). Η παρατεταμένη αυτή ψύξη οδηγεί σε απόπτωση (καταστροφή) των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα προϊόντα μεταβολισμού τους αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό σε διάστημα 3 μηνών, όπου και διαπιστώνεται το μέγιστο αποτέλεσμα.
  3-faseis
 • Πως γίνεται;
  Αφού σημειωθούν οι περιοχές προς θεραπεία, τοποθετείται μια ειδική μεμβράνη και κατόπιν η ειδική κεφαλή του μηχανήματος εισροφά την περιοχή, την οποία ψύχει για 1 ώρα σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλων ιστός. Ακολουθεί μάλαξη της περιοχής και ο ασθενής αναχωρεί χωρίς προβλήματα.
 • Που εφαρμόζεται;
  Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή όπου διαπιστώνεται εντοπισμένη και επαρκής συσσώρευση λιποκυττάρων, π.χ. κοιλιά, μηροί, πλάγια τοιχώματα κοιλίας, μέση, πλάτη, αντιβράχια κ.λ.π.
  efarmoges
 • Μπορούν όλοι να ωφεληθούν;
  Μεγαλύτερο όφελος υπάρχει στα σημεία που παραμένει επαρκής ποσότητα λίπους παρά τις όποιες προσπάθειες μείωσης του συνολικού σωματικού βάρους. Δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους.
 • Ποιοι αποκλείονται;
  Η μέθοδος αντενδείκνυται σε εγκύους, θηλάζουσες γυναίκες, άτομα με ιστορικό αλλεργίας στο ψύχος, κρυοσφαιριναιμία, αυτοάνοσα νοσήματα, ιστορικό κακοήθειας, δερματικά νοσήματα, προβλήματα πηκτικότητας αίματος, τοπικά προβλήματα (κιρσοί, κήλες, κ.λπ.). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 • Είναι επώδυνο;
  Πρόκειται για μια διαδικασία καλά ανεκτή, κατά την οποία ο ασθενής ίσως νιώσει ένα αίσθημα «τραβήγματος» το πρώτο 10λεπτο της εφαρμογής, εξαιτίας της αρνητικής πίεσης που παρέρχεται, και στη συνέχεια μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο ή ακόμα και να κοιμηθεί (!) έως το τέλος της θεραπείας. Δυνατόν να παρατηρηθεί αίσθημα νυγμών/τσιμπημάτων, βύθιος πόνος και αίσθημα μουδιάσματος του δέρματος της περιοχής τις επόμενες ημέρες, που με τη βοήθεια παυσίπονων παρέρχονται σύντομα. Τοπικές «μελανιές» λόγω της αρνητικής πίεσης κατά την εφαρμογή της κεφαλής αποδράμουν γρήγορα
 • Πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;
  Η θεραπεία αποτελείται από μία και μόνο συνεδρία σε κάθε τοπική λιποζώνη. Το συγκεκριμένο μηχάνημα CRYOLIPO μας παρέχει τη δυνατότητα της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ των παραμέτρων ψύξης των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα η ΜΙΑ εφαρμογή να είναι αποτελεσματική. Η εν λόγω περιοχή αγγίζει το μέγιστο αποτέλεσμα μείωσης σε διάστημα 3 μηνών, πέραν του οποίου μπορεί να γίνει επανάληψη της θεραπείας εφόσον επιθυμούμε περαιτέρω μείωση. Ταυτόχρονη θεραπεία περισσοτέρων σημείων είναι εφικτή.
  Υπάρχουν παρενέργειες;
 • Σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν, κάποιοι ασθενείς, όμως, μπορεί να φέρουν μώλωπες εξαιτίας της αρνητικής πίεσης. Σε κάθε περίπτωση, οι μελανιές αυτές υποχωρούν με την πάροδο 3-7 ημερών. Σε μερικές σπανιότερες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μία παροδική απώλεια αίσθησης στο σημείο θεραπείας, η οποία διαρκεί από 1 έως 3 εβδομάδες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Χρησιμοποιώντας το επίσημα χορηγούμενο σκεύασμα και στην ενδεικνυόμενη δοσολογία, καταφέρνουμε να «μαλακώσουμε/ απαλύνουμε» την έντονη δράση ορισμένων μυών του προσώπου και να αμβλύνουμε τη δράση τους στη δημιουργία των ρυτίδων. Συστήνεται για τις περιοχές του μεσόφρυου, του μετώπου καθώς και περιοφθαλμικά («πόδι χήνας»).

Πάντα με ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα των μεγαλυτέρων εταιριών του είδους, τοποθετείται το βιολογικά συμβατό με το σώμα υαλουρονικό οξύ στην περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε τη ρυτίδωση και επιλέγοντας το σωστό υλικό, ανάλογα το σημείο και το βάθος της ρυτίδας. Ανάλογη είναι και η διάρκεια δράσης του υλικού. Ενδείκνυται για ρινοπαρειακές ρυτίδες, αύξηση όγκου ζυγωματικών και διόρθωση-αύξηση χειλέων.

Μέσω πολλαπλών σημείων και επιφανειακών νυγμών, γίνεται ένας επιφανειακός «μικροτραυματισμός» της επιδερμίδας, ο οποίος προάγει τη δική σας νέο-κολλαγογένεση, προκειμένου να αναπλασθεί η επιφάνεια. Παράλληλα εγχύονται λεπτόρευστες μικροποσότητες υαλουρονικού οξέος και βιταμινών για επιπλέον αποτέλεσμα. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε 28-30 ημέρες για τουλάχιστον 3 φορές.

Για αντιμετώπιση ακμής, μελάσματος, δυσχρωμιών, γήρανσης, «θαμπό δέρμα» κλπ

Με χρήση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια του ιδίου του ασθενή (για την θεραπεία αντιγήρανσης, την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, τη θεραπεία περιοφθαλμικής περιοχής και λεπτές ρυτίδες, καθώς και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης). Λαμβάνοντας περιφερικό δικό σας αίμα, και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, μέσω της διαδικασίας της μεσοθεραπείας, επανεισάγεται υποδερμικά και οι αυξητικοί παράγοντες των δικών σας αιμοπεταλίων, στην ουσία «κινητοποιούν» μηχανισμούς αναδόμησης και ανάπλασης. Ισχύουν οι 3 φορές σε διάστημα 28-30 ημερών.

Αναλόγως με τη βαρύτητα του προβλήματος συνδυάζεται βαθύς καθαρισμός προσώπου, μικροδερμοαπόξεση και χημικά peels για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής μη επεμβατικά, χωρίς φάρμακα και ερεθισμό. Δείτε περισσότερα εδώ

Εξειδικευμένη θεραπεία με peelings οξέων για την αντιμετώπιση των πανάδων και των μελασμάτων. Απολέπιση του δέρματος με τη χρήση δραστικών ουσιών με στόχο την ανανέωση και την καλύτερη υγεία του δέρματος, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη χροιά. Δείτε περισσότερα εδώ

Από τις πιο σημαντικές θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου, προσφέρει προστασία ενάντια στην ταλαιπωρία και τη φθορά του δέρματος από τους εξωτερικούς παράγοντες επιβραδύνοντας τα σημάδια της γήρανσης και την εμφάνιση ρυτίδων. Δείτε περισσότερα εδώ

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τις ουλές ακμής και τις δυσχρωμίες. Ανακτήστε τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα της επιδερμίδας και εξαφανίστε τα σημάδια κούρασης στο δέρμα. Δείτε περισσότερα εδώ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική διαθέτει το CRYOLIPO II, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη μη επεμβατική μείωση του τοπικού λίπους. Το CRYOLIPO II διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας ψύχους επιτρέποντας έτσι την μείωση του χρόνου που απαιτείται για τη θεραπεία. Με τις διαφορετικού τύπου κεφαλές επιτυγχάνεται η αποτελεσματική θεραπεία του λίπους σε διαφορετικά μέρη του σώματος αλλά και σε σώματα με διαφορετικό δείκτη μάζας. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του CRYOLIPO II είναι η υψηλή ακρίβεια στην εφαρμογή του ψύχους, σταθερά στους -9 βαθμούς, εξασφαλίζοντας ελαχιστοποίηση του πόνου και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

cryo-1

Η Ευρωκλινική Αθηνών πρόσφατα ενέταξε στον εξοπλισμό της το SOPRANO ICE, τη πιο καινοτόμα τεχνολογία στον τομέα της αποτρίχωσης laser. Η τεχνολογία που διαθέτει χρησιμοποιεί ακτίνες laser πολλαπλού μήκους κύματος επιτρέποντας στους δερματολόγους χειριστές του να μπορούν να το εφαρμόσουν σε μία πολύ μεγάλη γκάμα τύπων δέρματος εξασφαλίζοντας αποδεδειγμένα αποτελεσματική απαλλαγή από την τριχοφυΐα σε λίγες μόνο συνεδρίες, στοχευμένα, με ταχύτητα και χωρίς πόνο.

soprano

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ- ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801