Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Θεραπεία Αντιγήρανσης Προσώπου

Θεραπεία Αντιγήρανσης Προσώπου

(0)
Θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης με χημικά peels Τα χημικα peelings αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τις ουλές ακμής και δυσχρωμίες, ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα. Τα peelings αποτελούν ιδανική θεραπεία για ανανέωση και λάμψη.

Γήρανση του δέρματος

Με τη πάροδο του χρόνου το δέρμα βρίσκεται ενάντια σε μια πληθώρα αλλαγών. Το δέρμα λεπταίνει και εμφανίζονται ρυτίδες λόγω χαλάρωσης των μυών του προσώπου. Η γήρανση του δέρματος μπορεί να είναι φυσιολογική που έρχεται με τα χρόνια ή πρόωρη γήρανση (φωτογήρανση) που μπορεί να οφείλεται σε αλόγιστη έκθεση στον ήλιο. Τα σημάδια της γήρανσης μπορεί να είναι στατικές ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, μέλασμα.

Τι θεραπεία προτείνεται;

Τα χημικά peelings δίνουν σημαντικά αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πόσο συχνά γίνεται η κάθε εφαρμογή;

Ένας ενδεικτικός κύκλος θεραπείας είναι 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 14 ημερών η κάθε συνεδρία.

Τι πρέπει να προσέχω μετά  από μία θεραπεία με χημικό peeling;

Το δέρμα μετά από μια θεραπεία peeling είναι αφυδατωμένο και πιο ευαίσθητο, για αυτό και ο καθαρισμός του δέρματος πρέπει να είναι ήπιος και η ενυδάτωση με τα κατάλληλα προϊόντα συνεχής. Μετά από κάθε εφαρμογή peeling αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο. Απαιτείται καθημερινά η χρήση αντηλιακού έπειτα από θεραπείες με οξέα.

Πότε εφαρμόζονται τα χημικά peelings;

Τα περισσότερα χημικά peelings εφαρμόζονται το χειμώνα λόγω περιορισμένης έκθεσης στον ήλιο. Υπάρχουν όμως και peelings που είναι καλά ανεκτά και όλο το έτος όπως το μανδελικό οξύ και σε όλους τους τύπους δέρματος.

 

Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801