Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς

Ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς

(0)
Η Ευρωκλινική σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και θεραπείες αντιγήρανσης και βελτίωσης της υφής του δέρματός σας, χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα και με μη επεμβατικές τεχνικές. Στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας της Ευρωκλινικής σας προσφέρει:
 • εντυπωσιακά αποτελέσματα
 • εγγυημένη ιατρική ασφάλεια
 • χωρίς νυστέρι
Γνωρίστε τις θεραπείες που διενεργούνται στο Τμήμα μας παρακάτω ή καλέστε μας στο 210 64.16.800 συμβουλευτική - ενημέρωση.

Οι Υπηρεσίες μας: 

Ενέσιμο Botox 220 €
Ενέσιμο Botox- Dysport 250 €
Fiilers Υαλουρονικού – Ρινοπαρειακή 250 €
Fillers Υαλουρινικού – Ζυγωματικά 250 €
Fillers Υαλουρονικού – Χείλη 250 €
Fillers Υαλουρονικού – Smoker Lines 250 €
Αναρτώμενα νήματα COG 3+3 500 €
Νήματα PDO παρειές – Λαιμός 400 €
Ενέσιμη θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου – 1 συνεδρία 120 έως 180 €
Ενέσιμη θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου – πακέτο 4 συνεδριών 400 €

Λίγα λόγια για το Botox:

Τι είναι: Το Botox αποτελεί τη συχνότερη και πιο διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης για τη μείωση των ρυτίδων. Συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων ανάμεσα στα φρύδια (μεσόφρυο),στο μέτωπο, στην περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), περιστοματικά και στο λαιμό. Το botox είναι η εμπορική ονομασία της βοτουλινικής τοξίνης. Πρόκειται για μια ανώδυνη, γρήγορη διαδικασία, που διενεργείται με ένεση απευθείας πάνω στον μιμικό μυ, με στόχο να μειωθεί η συσπαστικότητά του, να χαλαρώσει και το δέρμα και επομένως, οι ρυτίδες προσώπου.

Πόσο συχνά γίνεται: Ενώ ο αριθμός των θεραπειών με Botox μπορεί να είναι απεριόριστος ο Δερματολόγος οφείλει να εφαρμόζει πρωτόκολλο εφαρμογών το οποίο συνήθως περιλαμβάνει: Τρεις εφαρμογές το χρόνο για τα δύο πρώτα έτη, δύο εφαρμογές για τα επόμενα δύο έτη και ετήσια εφαρμογή συντήρησης για τα επόμενα χρόνια, ώστε το πρόσωπο να κρατιέται σφριγηλό χωρίς να υπάρχουν αντιαισθητικά και αφύσικα αποτελέσματα.

Πως λειτουργεί: Μετά την εφαρμογή του Botox,το φάρμακο αρχίζει να δρα σταδιακά και το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα από την έγχυσή του εμφανίζεται σε 15 ημέρες. Έτσι επιτυγχάνεται ένα αρμονικό αποτέλεσμα που εξαλείφει τη φθορά του χρόνου χωρίς απότομες αισθητικές αλλαγές.

Ποια είναι η διαδικασία: Το Botox εφαρμόζεται χωρίς παρενέργειες εδώ και 40 περίπου χρόνια από την ιατρική. Η χρήση του είναι ασφαλής στα χέρια έμπειρου Δερματολόγου. Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, διαρκεί έως 15 λεπτά αναλόγως με τα σημεία της εφαρμογής και τα αποτελέσματά της διαρκούν 4 με 6 μήνες.

Λίγα λόγια για τα Fillers (Υαλουρονικό οξύ):

Τι είναι: Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοπρωτείνη του δέρματος με υψηλή δεσμευτική ικανότητα σε νερό (1 μόριο υαλουρονικού οξέος δεσμεύει 6 μόρια νερού). Με την πάροδο της ηλικίας η συγκέντρωσή του στο δέρμα σταδιακά μειώνεται. Το υαλουρονικό οξύ σε υψηλές συγκεντρώσεις (18-23%), διασταυρωμένο και μη, χρησιμοποιείται ευρέως για την κάλυψη του ελλείμματος στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες του καπνιστού (smoker lines), στις ρυτίδες θλίψεως (marionette lines) ,στα ζυγωματικά (volume), στα χείλη και γενικά όπου παρατηρείται μείωση του επιθυμητού όγκου.

Πως λειτουργεί: Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απολύτως ασφαλές υλικό που δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες παρενέργειες. Ο ίδιος ο οργανισμός του ανθρώπου παράγει υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται από τον οργανισμό 8 με 14 μήνες μετά την έγχυσή του. Η εφαρμογή του από τον Δερματολόγο γίνεται αφού πρώτα μελετά και εντοπίζει τις ατέλειες, σχεδιάζει τις γραμμές εφαρμογής ώστε να μη δημιουργηθούν ασυμμετρίες και το εγχύει στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση.

Ποια είναι η διαδικασία: Πριν από την εφαρμογή του, που γίνεται στο ιατρείο, χρησιμοποιείται μια ειδική αναισθητική κρέμα ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και άμεσο.

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801