Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
3D Λιπογλυπτική – PAL MICROAIRE

3D Λιπογλυπτική – PAL MICROAIRE

(0)

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού εκτίμησης - συμβουλευτικής από Διευθυντή Πλαστικό Χειρουργό

Γνωρίστε την τεχνική της 3D PAL MICROAIRE λιπογλυπτικής και εξαφανίστε το τοπικό λίπος χαρίζοντας ένα καλλίγραμμο, σμιλευμένο σώμα χωρίς τοπικό πάχος. Η Λιπογλυπτική με την τεχνική 3D PAL MICROAIRE υπερέχει γιατί προσφέρει:
 • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Περιορισμένες εκχυμώσεις, οιδήματα και τραύματα
 • ΑΚΡΙΒΕΙΑ Βελτιωμένη και ακριβής χειρουργική παρέμβαση στη γλυπτική σώματος και στο περίγραμμα.
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σε αντίθεση με τους υπερήχους ή τη λιποαναρρόφηση με λέιζερ, η 3D PAL MICROAIRE - Λιπογλυπτική δε βασίζεται στη θερμότητα έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων  στους ασθενείς.
 • ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ουσιαστική μείωση χρόνου της διαδικασίας  συγκριτικά με τη κλασική
 

Σε τι διαφέρει η τεχνική 3D PAL MICROAIRE από τις κλασικές τεχνικές;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση που συμβάλλει άμεσα στη μείωση του ανεπιθύμητου συσσωρευμένου λίπους σε περιοχές του σώματος παρά τη σωστή διατροφή και τη σωματική άσκηση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μικρά αποθέματα λίπους αφαιρούνται με αναρρόφηση μέσω ενός πολύ λεπτού σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα που ονομάζεται κάνουλα.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι λιποαναρρόφησης απαιτούν σημαντική σωματική προσπάθεια από τον πλαστικό χειρουργό γεγονός που ίσως προκαλέσει περισσότερες εκχυμώσεις, οιδήματα και χρονοβόρα ανάρρωση. Ωστόσο, η επαναστατική και καινοτόμα τεχνική 3D PAL MICROAIRE – Λιπογλυπτική προσθέτει μια απαλή δόνηση (ultra vibration) στην πολύ λεπτή κάνουλα. Αν και είναι ελάχιστα ορατή στο ανθρώπινο μάτι, η προστιθέμενη δόνηση διαφοροποιεί ουσιαστικά τη διαδικασία. Ο χειρουργός είναι σε θέση να χρησιμοποιεί λιγότερη δύναμη κατά τη διενέργεια της λιποαναρρόφησης μειώνοντας δραστικά τις ανεπιθύμητες συνέπειες των παραδοσιακών τεχνικών.

Σε ποιους απευθύνεται η λιπογλυπτική με την τεχνική 3D PAL MICROAIRE;

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα με σημαντικά αυξημένο βάρους που θέλουν να αφαιρέσουν μεγάλους όγκους λίπους  ή σε άτομα που επιθυμούν ένα καλλίγραμμο και ομοιόμορφο σώμα. Αναλυτικότερα, οι καταλληλότερες  ενδείξεις είναι:

 • ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΙΠΟΥΣ
  Eπίμονα αποθέματα λίπους που είναι ανθεκτικά στη διατροφή ή στην άσκηση.
 • ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
  Λίπος που είναι δυσανάλογο με το σώμα.
 • ΒΑΡΟΣ- ΣΤΟΧΟΣ
  30% του ιδανικού βάρους.

Τι αποτελέσματα έχει η λιπογλυπτική με την 3D PAL MICROAIRE και σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η Λιπογλυπτική με υποβοήθηση Ισχύος (PAL) καθώς και η τεχνική διήθησης SUPERWET είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων αποθεμάτων λίπους από μεγάλες ή μικρές περιοχές προσφέροντας ανεξαρτήτως ηλικίας σημαντική δερματική σύσφιξη.
Επιτρέπει στους ασθενείς να επιτύχουν άμεσα αποτελέσματα με ταχύτερη ανάρρωση από τη συνηθισμένη λιποαναρρόφηση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή του ανθρώπινου σώματος, όπως το πρόσωπο, το προγούλι, ο λαιμός, το στήθος (άντρες), η κοιλιακή χώρα, η πλάτη, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα καθώς και οι γάμπες.

Πως μπορεί να συνδυαστεί η λιποαναρρόφηση με τη λιπογλυπτική;

Η επέμβαση της 3D PAL MICROAIRE – Λιπογλυπτική Υψηλής Ευκρίνειας πέρα από την αφαίρεση του τοπικού πάχους αφορά και την επανέγχυση του λίπους (λιπογλυπτική) σε άλλες ανατομικές περιοχές, αναλόγως την ένδειξη, όπως στους γλουτούς, στο στήθος, στο πρόσωπο. Έτσι σε μία και μόνο επέμβαση μπορεί ο ασθενής, όχι μόνο να αφαιρέσει το τοπικό λίπος που τον απασχολεί, αλλά και να αναδείξει άλλες ανατομικές περιοχές (γλουτούς, οπίσθια, στήθος). Με τη 3D Λιπογλυπτική, ο ασθενής απαλλάσσεται  ταυτόχρονα από το τοπικό πάχος και αποκτά ένα πιο σμιλευμένο κορμί, καθώς και ένα πιο γεμάτο και νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση.

Τι χρόνο αποκατάστασης έχει;

Η επέμβαση με 3D PAL MICROAIRE – Λιπογλυπτική υψηλής ευκρίνειας πραγματοποιείται σε ημερήσια βάση νοσηλείας, ενώ προηγείται ένας τυπικός προεγχειρητικός έλεγχος. Ο ασθενής μετά την επέμβαση εξέρχεται από την κλινική έπειτα από λίγες ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης και είναι εντελώς ανώδυνη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις  επιστρέφετε στην εργασία σας μετά από μία με δύο ημέρες και συνήθως σε μία εβδομάδα μπορείτε να κάνει τα πάντα.

 

Το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της Ευρωκλινικής με την 3D λιπογλυπτική δίνει λύση στα προβλήματα τοπικού πάχους και γενικευμένης παχυσαρκίας, προσεγγίζοντας κάθε περιστατικό με έναν απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο για μόνιμα, κορυφαία, αισθητικά αποτελέσματα που δεν μεταβάλλονται στον χρόνο.

Έχετε περισσότερες απορίες για την λιποαναρρόφηση; Καλέστε μας στο 210 64.16.139 ή κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με τον εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό.

 

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801