Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ιατρικό αρχείο

Αντίγραφο του ιατρικού φακέλου μπορείτε να λάβετε κατόπιν υποβολής αιτήσεώς σας προς το τμήμα Ιατρικού Αρχείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αθανασιάδου 4 και λειτουργεί καθημερινά από τις 08:30 έως τις 13:30 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης αντίγραφου ιατρικού φακέλου, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά η ενημέρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί καλώντας 210 6416115/116.

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ευαίσθητων δεδομένων υγείας και τη διασφάλιση του ιατρικού σας απορρήτου, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αντίγραφα του Ιατρικού σας φακέλου καθώς Ιατρικές Βεβαιώσεις και Αποτελέσματα των Εργαστηριακών – διαγνωστικών ελέγχων δεν μπορούν να παραδοθούν σε τρίτο πρόσωπο χωρίς τη δική σας εξουσιοδότηση επί της οποίας θα πρέπει να έχει θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής σας από Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ.

Ιατρικό Αρχείο | Ευρωκλινική

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801