Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το εξειδικευμένο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών στελεχώνεται από ομάδα καρδιοχειρουργών, αναισθησιολόγο ειδικευμένο σε καρδιοαναισθησία και υπεύθυνο εξωσωματικής κυκλοφορίας.

Η ιατρική ομάδα του τμήματος διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας να επιδείξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό επιτυχημένων επεμβάσεων καρδιοχειρουργικής. Στα άριστα αποτελέσματα του τμήματος, για την αντιμετώπιση καρδιοχειρουργικών περιστατικών, συντελούν το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των ιατρών, η υποστήριξη των ιατρών της ΜΕΘ, το πλήρες διεγχειρητικό monitoring και η περιεγχειρητική νοσηλευτική φροντίδα.

Το τμήμα καλύπτει όλο το φάσμα των καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αρτηριακή επαναιμάτωση με τη χρήση δύο έσω μαστικών αρτηριών και της κερκιδικής αρτηρίας, στη χειρουργική αποκατάσταση βαλβιδοπαθειών, αλλά και στη χειρουργική οξέων και χρονίων ανευρυσμάτων.

Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου νοσηλευτική φροντίδα καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας των καρδιοχειρουργικών ασθενών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διενεργούνται επεμβάσεις:

 • Στεφανιαίας νόσου (παράκαμψης στεφανιαίων) με αρτηριακά μοσχεύματα με χρήση ή όχι εξωσωματικής κυκλοφορίας.
 • Εγχειρήσεις βαλβίδων (αντικατάσταση ή πλαστική βαλβίδων). Τοποθέτηση ομοιομοσχευμάτων – ανθρώπινων βαλβίδων.
 • Συγγενείς καρδιοπάθειες.
 • Επανεγχειρήσεις.
 • Εγχειρήσεις θωρακικής αορτής – ανευρύσματα – οξύς και χρόνιος διαχωρισμός.
 • Χειρουργική αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας (συστήματα υποστήριξης αριστερής και δεξιάς κοιλίας – χειρουργική αναδιαμόρφωσης αριστερής κοιλίας κλπ.)
 • Όγκοι καρδιάς και άλλες σπάνιες χειρουργικές παθήσεις.
 • Σε συνεργασία με τις καρδιολογικές κλινικές υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης ιδιαίτερα επιβαρυμένων περιπτώσεων υβριδικά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική διαθέτει πτέρυγα για τη νοσηλεία αποκλειστικά καρδιοχειρουργικών ασθενών, εξασφαλίζοντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένη φροντίδα. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι πλήρως εξοπλισμένη και υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην περιεγχειρητική παρακολούθηση των καρδιοχειρουργικών περιστατικών.

ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Αναστασιάδης Γεώργιος

Καρδιοχειρουργός

Αναισθησιολόγοι Συνεργάτες

Ποθητακής Χρυσοβαλάντης

Κυρακόπουλος Βασίλειος

ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Β'

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γίσσης Ηλίας

Καρδιοχειρουργός

Μπουμπούλης Νικόλαος

Καρδιοχειρουργός

Αναισθησιολόγος Συνεργάτης

Αποστολίδης Χρήστος

ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Γ'

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πετρόπουλος Ανδρέας

Καρδιολόγος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Κατσιάνης Άγγελος

Καρδιοχειρουργός

Αζαριάδης Πρόδρομος

Καρδιοχειρουργός

ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ Δ'

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  Ζητήστε ραντεβού online
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801