Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παιδο-Ορθοπαιδικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων λειτουργεί από το 2002 με σκοπό τη φροντίδα και τη θεραπεία των παιδιών με ορθοπαιδικά προβλήματα, τόσο συγγενή όσο και επίκτητα. Σε συνεργασία με εργαστηριακές ειδικότητες όπως του Ακτινολογικού Εργαστηρίου και του τμήματος Υπερήχων, του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και όπου χρειάζεται του Αξονικού και του Μαγνητικού Τομογράφου επιτυγχάνεται έγκυρη και γρήγορη διάγνωση των ορθοπαιδικών περιστατικών. Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα στο μικρό ορθοπαιδικό ασθενή και παρέχει φροντίδα και στήριξη τόσο σε εκείνον, όσο και στην οικογένειά του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο Παιδο-Ορθοπαιδικό Τμήμα διενεργούνται επεμβάσεις όλου του φάσματος της Ορθοπαιδικής Παίδων τόσο στον τομέα του τραύματος, όσο και των συγγενών παθήσεων. Αντιμετωπίζονται τα παρακάτω:

  • Η αναπτυξιακή δυσπλασία του ισχίου με τη χρήση της πλέον εξειδικευμένης εργαστηριακής μεθόδου διάγνωσης που είναι το υπερηχογράφημα ισχίου.
  • Όγκοι μυοσκελετικού. Σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Ογκολογικά Κέντρα, το Istituti Ortopedici Rizzoli, στη Μπολώνια της Ιταλίας, επιτυγχάνεται έγκαιρη διάγνωση και ταυτοποίηση.
  • Επιμήκυνση άκρων επί εδάφους συγγενών και τραυματικών παραμορφώσεων τόσο με κυκλικά συστήματα (Ilizarov) όσο και με μονόπλευρα ή μεικτά συστήματα.
  • Παρακολούθηση σκολιώσεων τόσο για την έγκαιρη διάγνωση όσο και για τη σωστή θεραπεία. Ιδιαίτερη μνεία στο «τραυματισμένο παιδί- παιδί πολυτραυματίας» με ό,τι σήμερα ακολουθείται διεθνώς στην ακινητοποίηση των καταγμάτων.

Λόγω της σοβαρότητας και της ευαισθησίας αυτών των καταστάσεων, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υπάρχει πλήρης υποστήριξη από το Ακτινολογικό Εργαστήριο καθώς και από Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο.

Αναπληρωτής Διευθυντής

Κάμπρας Δημήτριος

Ορθοπαιδικός

Επιμελητές

Καλλιώρας Γεώργιος

Ορθοπαιδικός

Παπακίτσου Ευαγγελία

Ορθοπαιδικός

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801