Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παιδοουρολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων λειτουργεί ως αυτόνομο τμήμα του χειρουργικού τομέα, από το 2002 που η Ευρωκλινική Παίδων ξεκίνησε τη λειτουργία της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εξωτερικό ιατρείο
  • Η Παιδοουρολογική Κλινική, όπου νοσηλεύονται τα περιστατικά που χρειάζονται νοσηλεία.
  • Το Χειρουργείο, όπου διενεργούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο εξωτερικό ιατρείο εξετάζονται καθημερινά παιδιά κατόπιν ραντεβού με γιατρούς του τμήματος. Όσον αφορά στα επείγοντα περιστατικά, το Παιδοουρολογικό Τμήμα έχει συνεχή και στενή συνεργασία με την Παιδοχειρουργική και Παιδιατρική Κλινική, ώστε να εξασφαλίζεται η όσο το δυνατόν καλύτερη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του ασθενή με ουρολογικό πρόβλημα.

Στην Παιδοουρολογική Κλινική νοσηλεύονται παιδιά μετά από προγραμματισμένη εισαγωγή που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος παραμονής τους στην Κλινική είναι κατά κανόνα 1-2 ημέρες.

Στο χειρουργείο διενεργούνται προγραμματισμένες ή επείγουσες επεμβάσεις, καθημερινά.

Στην κλινική υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής όλης της γκάμας των ουρολογικών επεμβάσεων. Ανάλογα με την περίπτωση, επιλέγονται είτε ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις είτε ενδοσκοπικές μέθοδοι χωρίς τομή.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μιχαήλ Βασίλειος

Ουρολόγος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801