Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Ουρολογικό τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους και έμπειρους χειρουργούς Ουρολόγους  οι οποίοι με την αξιοποίηση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, επιτυγχάνουν την ορθή και άμεση διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των παθολογικών και χειρουργικών παθήσεων του ουροποιογεννητικού συστήματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκοπός του τμήματος είναι η πλήρης διερεύνηση, διάγνωση και αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και τα εργαστηριακά τμήματα της κλινικής .
Το άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο χειρουργείο εξασφαλίζει στο ιατρικό προσωπικό την πιο αποτελεσματική και ασφαλή παρέμβαση στις χειρουργικές ουρολογικές παθήσεις.

  • Κλασσικές- ανοικτές – ουρολογικές (παθήσεις νεφρών, ουρ. κύστεως, προστάτη)
  • Διουρηθρικές επεμβάσεις με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ( π.χ. LASER- TURIS)

Η αιχμή της τεχνολογίας στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη και των άλλων κακοηθειών του Ουροποιητικού ( ουρ. κύστης, νεφρού),  καθώς και των καλοήθων παθήσεών του (π.χ. Σύνδρομο Πυελοουρητηρικής συμβολής)

Δυνατότητα θραύσης ή εξελκυσμού του λίθου ενδοσκοπικά (διουρηθρικά ή διαδερμικά) με χρήση τελευταίας γενιάς  laser και εύκαμπτων ενδοσκοπίων.

Ειδικές επεμβάσεις ακράτειας όπως εφαρμογή ενδοκυστικά bottox,τοποθέτηση κολπικών ταινιών και πλέγματος, καθώς και τοποθέτηση τεχνητού σφιγκτήρα.

Εξειδικευμένες ανδρολογικές επεμβάσεις όπως τοποθέτηση ενδοπεϊκής πρόθεσης, φαλλοπλαστική ευθειασμού, κοσμητική χειρουργική γεννητικών οργάνων (λ.χ. περιτομή, αυξητική φαλλοπλαστική), αποκατάσταση κιρσοκήλης και βιοψία όρχεως και λήψη σπέρματος.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων με τη ρομποτική μέθοδο. Στον ιατρικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και το προηγμένης τεχνολογίας ρομποτικό σύστημα DaVinci-S, το οποίο παρέχει στους χειρουργούς απόλυτη ακρίβεια, δεξιότητα και πλήρη έλεγχο των χειρουργικών κινήσεων επιτρέποντας μια ελάχιστα τραυματική προσέγγιση ακόμα και στις πιο σύνθετες επεμβάσεις ουρολογίας

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ Α'

Αναπληρωτής Διευθυντής

Γυφτόπουλος Αντώνιος

Ουρολόγος

Επιμελητές Ουρολόγοι

Γρατσίας Σταύρος

Ουρολόγος

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ Β'

Διευθυντής

Αναπληρωτής Διευθυντής

Επιμελητές Ουρολόγοι

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801