Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ραγδαία αύξηση της επίπτωσης του Σακχαρώδους Διαβήτη στα παιδιά, μας δημιούργησε την ανάγκη ίδρυσης στην Ευρωκλινική Παίδων, ενός οργανωμένου Διαβητολογικού Κέντρου, που διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα, εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες και παράλληλα παρέχει όλες τις ιατρικές ειδικότητες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της χρόνιας νόσου (Παιδίατρο- Παιδοενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο, Ακτινολόγο, Μικροβιολόγο, Καρδιολόγο, Οφθαλμίατρο, Νευρολόγο, Εξειδικευμένους Παιδοχειρουργούς στις επιπλοκές του Διαβήτη). Επιπλέον παρέχει το πλέον εξειδικευμένο Νοσηλευτικό Προσωπικό και διατηρεί άψογη συνεργασία με το Παιδιατρικό Τμήμα της Κλινικής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στις Διαβητολογικό Κέντρο της Ευρωκλινικής Παίδων αντιμετωπίζουμε το σύνολο των αναγκών των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη, παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη νόσο (ινσουλινοθεραπεία, αντλίες ινσουλίνης, διαιτολόγια εξατομικευμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού, εκπαίδευση γονέων και παιδιού).

Στο Διαβητολογικό Κέντρο της Ευρωκλινικής Παίδων:

° Αντιμετωπίζουμε το σύνολο των αναγκών του διαβητικού παιδιού από το στάδιο της διάγνωσης μέχρι την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας και την άρτια εκπαίδευση.
°Διοργανώνουμε Σεμινάρια Εκπαίδευσης με στόχο τη συνεχή σας ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη.
°Δημιουργούμε πρωτοποριακά πακέτα υγείας που σας παρέχουν πρόσβαση σε ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο στις διαγνωστικές εξετάσεις.
°Διατηρούμε προσωπικό ηλεκτρικό αρχείο εξετάσεων.
°Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να σας παρέχουμε πολύ υψηλού επιπέδου παροχές υπηρεσιών υγείας, τόσο ενδονοσοκομειακά, όσο και τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, από Διαιτολόγο.

Συνεπώς ο γονιός, σε περίπτωση που παρατηρήσει οποιοδήποτε σύμπτωμα (πολυουρία, πολυδιψία, απώλεια βάρους, κοιλιακό άλγος με εμέτους με συνοδές διαταραχές του επιπέδου συνείδησης δυσανάλογες με τον αριθμό των εμέτων ή την ένταση του κοιλιακού άλγους, μπορεί και πρέπει να απευθυνθεί άμεσα, οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στην Ευρωκλινική Παίδων.

ΜΕΣΑ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πλήρης στήριξη από ειδικότητες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της χρόνιας νόσου (Παιδίατρο- Παιδοενδοκρινολόγο- Διαβητολόγο, Ακτινολόγο, Μικροβιολόγο, Καρδιολόγο, Οφθαλμίατρο, Νευρολόγο, Εξειδικευμένους Παιδοχειρουργούς στις επιπλοκές του Διαβήτη).

Υπεύθυνη Διαβητολογικού Τμήματος

Παπάζογλου Θάλεια

Παιδίατρος/Παιδοενδοκρινολόγος

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801