Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (ODC) στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Ευρωκλινικής Αθηνών και περιλαμβάνει δύο επιμέρους τμήματα:

  1. το τμήμα των ειδικών θεραπειών
  2. το τμήμα των χειρουργείων ημέρας

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Στο τμήμα αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά με κακοήθεις νεοπλασίες ,σύμφωνα με αναγνωρισμένα πρότυπα ποιοτικής παροχής φροντίδας. Το τμήμα στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό με πιστοποίηση στο τομέα της Νοσηλευτικής Ογκολογίας του ΕΣΝΕ και τη Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νοσηλευτών Ογκολογίας (ΕONS )

Όλα τα σχήματα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου παρασκευάζονται σε συνθήκες αποστείρωσης σε ειδικό θάλαμο κάθετης νηματικής ροής, ενώ η χορήγηση των φαρμάκων πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών ηλεκτρονικών αντλιών, ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια στον τρόπο και τον χρόνο χορήγησης.

Η χωροταξική διάταξη της μονάδας επιτρέπει τη συνεχή επίβλεψη και τον διαρκή έλεγχο των νοσηλευόμενων ασθενών. Η έγχυση των φαρμάκων πραγματοποιείται σε ειδικές πολυθρόνες (9) ή δωμάτια νοσηλείας (δύο μονόκλινα και ένα τρίκλινο) διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα του ασθενή.

ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΗΜΕΡΑΣ

Το Τμήμα των χειρουργείων ημέρας περιλαμβάνει 8 κρεβάτια καταμερισμένα σε 4 δίκλινα δωμάτια.

Στο τμήμα προσέρχονται ασθενείς που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, η οποία απαιτεί την παραμονή τους μόνο για λίγες ώρες στο νοσοκομείο. Πρόκειται συνήθως για απλές, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις όπως: διανοίξεις αποστημάτων, αφαιρέσεις μορφωμάτων, αρθροσκοπήσεις, κυστεοσκοπήσεις, βιοψίες, τοποθέτηση-αφαίρεση pigtail, πλαστικές επεμβάσεις.

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801