Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ολοκληρωμένη εμπειρία νοσηλείας

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία πλήρης παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 300.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Ευρωκλινική Παίδων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων: Παιδιατρικό, Παιδοχειρουργικό, Αιματολογικό- Ογκολογικό, Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας , Αλλεργιολογικό, Αναπτυξιολογικό, Γαστρεντερολογικό, Δερματολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό,Λοιμωξιολογικό, Ψυχιατρικό, Ψυχολογικό, Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Αναισθησιολογικό, Ορθοπαιδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Πλαστικής Χειρουργικής & Εγκαυμάτων, ΩΡΛ-Ακουολογικό, Κλασικής Ακτινολογίας, Υπερήχων, Εργαστήρια Βιοπαθολογίας, Μονάδα Σακχαρώδη Διαβήτη και ειδικά τμήματα.

Η Ευρωκλινική Παίδων έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 και για την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων διατροφής με την πιστοποίηση H.A.C.C.P.

Ολοκληρωμένη Εμπειρία Νοσηλείας | Ευρωκλινική Παίδων
Ολοκληρωμένη Εμπειρία Νοσηλείας

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801