Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παιδο-Δερματολογικό τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων έχει ως σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των δερματολογικών παθήσεων των μικρών ασθενών, από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.
Μέλημα των εξειδικευμένων ιατρών του τμήματος είναι να λάβουν οι γονείς τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή φροντίδα του δέρματος των παιδιών τους, να ενημερωθούν για την αντιμετώπιση ορισμένων χρόνιων δερματικών νοσημάτων, την προστασία από τον ήλιο και τον έλεγχο των σπίλων. Επίσης, στόχος του ιατρικού προσωπικού είναι η θεραπεία ορισμένων ιογενών, παρασιτικών ή μικροβιακών λοιμώξεων του δέρματος, καθώς και η διάγνωση και αντιμετώπιση εξανθημάτων ποικίλης αιτιολογίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο δερματολογικό τμήμα εκτός από την απλή κλινική εξέταση με φακό, πραγματοποιείται έλεγχος σπίλων και άλλων βλαβών με δερματοσκόπηση, κρυοθεραπεία μυρμηκιών και θηλωμάτων, διαθερμοπηξία και αφαίρεση βλαβών μολυσματικής τερμίνθου. Οι επώδυνες για το παιδί πράξεις διενεργούνται ύστερα από χορήγηση αναισθητικής κρέμας όπου αυτό είναι εφικτό, για καλύτερη ανοχή στη θεραπεία.

Όταν κρίνεται απαραίτητη η χειρουργική αφαίρεση σπίλου ή άλλου μορφώματος, η επέμβαση πραγματοποιείται στο χειρουργείο με τοπική αναισθησία ή μέθη, ανάλογα την περίπτωση. Επίσης, πιστοποιείται η δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού στο σχολείο ή σε πισίνα αποκλείοντας τα μεταδοτικά δερματολογικά νοσήματα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το δερματολογικό τμήμα διαθέτει δερματοσκόπιο, συσκευή κρυοθεραπείας και φορητή διαθερμία μιας χρήσεως.

Διευθύντρια

Παγούνη – Αυλωνίτη Άννα

Δερματολόγος

Διευθυντής

    Ζητήστε ραντεβού online
    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801