Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Ενέσιμη λιποδιάλυση

Ενέσιμη λιποδιάλυση

(0)
 • Ενέσιμη Λιποδιάλυση προσώπου – 1 συνεδρία: 120 €
 • Ενέσιμη Λιποδιάλυση & σύσφιξη σώματος – 1 συνεδρία: 150 €
 • Ενέσιμη Λιποδιάλυση προσώπου – πακέτο 4 συνεδριών: 400 €

Η Ευρωκλινική σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και βελτίωσης της υφής του δέρματος, χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα, με μη επεμβατικές τεχνικές και εγγυημένη ιατρική ασφάλεια και αξιοπιστία.


Τι είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση;

Αποτελεί έναν ελάχιστα επεμβατικό χειρισμό αποσυμφόρησης οποιασδήποτε λιποαποθήκης σε διάφορα σημεία του σώματος. Η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά από Διευθυντή Δερματολόγο και οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ, χρόνια δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Κύριες περιοχές εφαρμογής είναι: η κοιλιακή χώρα, η υπογνάθιος χώρα (διπλοσάγονο), οι γλουτοί, οι οσφυϊκές περιοχές, οι προσαγωγοί, οι βραχίονες και γενικότερα κάθε τμήμα του σώματος που παρουσιάζει αυξημένη συσσώρευση λιπώδους ιστού.

Πως γίνεται η ενέσιμη λιποδιάλυση;

Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσω μίας λεπτής βελόνας στον λιπώδη ιστό, επιτρέποντας ακρίβεια στη λιποδιάλυση, ακόμα και σε μικρούς όγκους, όπως στο πρόσωπο. Στο υλικό έγχυσης προστίθεται και ελάχιστη ποσότητα ξυλοκαίνης ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε επιτυγχάνεται αποτέλεσμα;

Oι συνεδρίες έγχυσης πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 2 – 3 εβδομάδες, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός των επαναληπτικών συνεδριών που θα χρειαστεί εξαρτάται από την περιοχή που γίνεται η θεραπεία καθώς και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνηθίζεται να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με 4-8 κατά μέσο όρο συνεδρίες.

Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801