Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Θεραπεία Ενυδάτωσης Προσώπου

Θεραπεία Ενυδάτωσης Προσώπου

(0)
Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτευχθεί, ακολουθούμε και την κατάλληλη θεραπεία. Η ενυδάτωση μπορεί να επιτευχθεί με τους εξής τρόπους:
 1. Καθαρισμός προσώπου σε συνδυασμό με ενυδατική θεραπεία: Γίνεται βαθύς καθαρισμός, ώστε να καθαρίσουμε και να αποσυμφορήσουμε το δέρμα από ρύπους και περίσσεια σμήγματος και επίσης να έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει τα δραστικά συστατικά και τους ενυδατικούς παράγοντες που του προσφέρουμε.
 2. Δερμοαπόξεση σε συνδυασμό με ενυδατική θεραπεία: Με τη βοήθεια των μικροκρυστάλλων διαμαντιού και την αναρρόφησης που γίνεται, αφαιρούνται τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα, λειαίνει η επιδερμίδα και διεγείρεται η μικροκυκλοφορία του αίματος. Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα καθαρό δέρμα, έτοιμο να ακολουθήσει τη θεραπεία ενυδάτωσης.
 3. Θεραπεία ενυδάτωσης με χημικά peels: Στη θεραπεία γίνεται εφαρμογή χημικού peeling, το οποίο είναι καλώς ανεκτό από την επιδερμίδα. To peeling προσφέρει λάμψη και ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας. Ακολουθεί ενυδατική μάσκα ενισχυμένης δράσης, συνεχίζουμε τη θεραπεία με την κατάλληλη για τις ανάγκες κρέμα και κλείνουμε τη θεραπεία με αντηλιακή προστασία.

Τι είναι η ενυδάτωση προσώπου;

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι και το χειμώνα το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας  της επιδερμίδας.

Η κεράτινη στιβάδα περιβάλλεται από έναν υδρολιπιδικό μανδύα. Ο υδρολιπιδικός μανδύας που αγκαλιάζει την κεράτινη στιβάδα, αποτελεί το τμήμα προστασίας της υγρασίας του δέρματος. Αποτελείται από σμήγμα, νερό, λιπίδια και ιδρωτοποιούς αδένες και η κύρια ιδιότητα του είναι η προστασία από εξωτερικούς μικροοργανισμούς. Η διατάραξη της ισορροπίας των λιπιδίων και του νερού της επιδερμίδας, επηρεάζει σημαντικά τη συνοχή του υδρολιπιδικού μανδύα με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει το ρόλο του φυσικού φραγμού και γίνεται πιο ευάλωτο και διαπερατό σε αλλεργιογόνα και επιβαρυντικούς παράγοντες.

Γιατί δεν είναι ενυδατωμένο ένα δέρμα;

Με το γήρας η επιδερμίδα σταδιακά  χάνει την ελαστικότητα της. Οι ίνες κολλαγόνου στο δέρμα σκληραίνουν με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει τη συνοχή κα σφριγηλότητά του. Η ελλιπής ενυδάτωση ταλαιπωρεί το δέρμα, το κάνει λεπτό και ευάλωτο σε εξωτερικούς ρύπους, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται  η γήρανση και να εμφανίζονται ρυτίδες. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την δυνατότητα να διατηρεί και να παράγει από μόνο του τα υδατικά στοιχεία που του είναι απαραίτητα, έτσι, η εξωτερική φροντίδα με επαγγελματικά πρωτόκολλα ενυδάτωσης και  ενυδατικές κρέμες είναι απαραίτητη.

Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801