Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Θεραπεία Ακμής

Θεραπεία Ακμής

(0)

Δερματολογική θεραπεία της ακμής με:

 1. Βαθύ καθαρισμό προσώπου
 2. Μικροδερμοαπόξεση
 3. Χημικό peel

Πως αντιμετωπίζεται η ακμή χωρίς φάρμακα;

1. Βαθύς καθαρισμός προσώπου: Η θεραπεία για την ακμή ξεκινάει με βαθύ καθαρισμό προσώπου καθώς σε περιπτώσεις ήπιας και μέτριας βαρύτητας γίνεται μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των βλαβών ενώ επίσης πραγματοποιείται αντισηψία του δέρματος (υψίσυχνο ρεύμα, αντισηπτικά διαλύματα) για πρόληψη επιμολύνσεων. Με συστηματικούς καθαρισμούς μπορούμε να πετύχουμε αναστολή στην εμφάνιση νέων βλαβών και σημαντική βελτίωση της νόσου.

2. Μικροδερμοαπόξεση: Με τη μικροδερμοαπόξεση, εκτός από πιο καθαρό και λείο δέρμα, έχουμε άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα  στην φαγεσωρική και μέτριας βαρύτητας ακμή. Η μικροδεμοαπόξεση δρα άμεσα στον παθογενετικό μηχανισμό της ακμής, ξεμπλοκάροντας ανώδυνα τους αποφραγμένους σμηγματογόνους πόρους.

3. Χημικά peels: σε περιπτώσεις ακμής τα χημικά peels βασίζονται στην εφαρμογή ειδικών απολεπιστικών διαλυμάτων στην επιδερμίδα του προσώπου, με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της. Στοχεύουν στη μείωση της παραγωγής σμήγματος, της χαρακτηριστικής γυαλάδας του προσώπου και στη μείωση της φλεγμονής.

Είναι επώδυνη μέθοδος;

Η μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς και απόλυτα ασφαλής για όλες της ηλικίες χωρίς περιορισμό από τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Πόσες εφαρμογές  χρειάζονται;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο προτείνονται  4 με 6 συνεδρίες  με ελάχιστο διάστημα μεταξύ κάθε συνεδρίας τις 2 εβδομάδες

 

Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801