Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Θεραπεία Λεύκανσης Προσώπου

Θεραπεία Λεύκανσης Προσώπου

120.00

(0)
  • Εξατομικευμένη θεραπεία υπερμελάγχρωσης / λεύκανσης προσώπου με χημικό peel

Τι είναι η υπερμελάγχρωση και πως προκαλείται;

Το μέλασμα είναι μια διαταραχή στις χρωστικές, που χαρακτηρίζεται από καφέ ή γκρι-καφέ κηλίδες στο δέρμα. Μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε, αλλά συνήθως εμφανίζεται στο μέτωπο, γύρω από το στόμα (ειδικά στο άνω χείλος) ή περιμετρικά στο πρόσωπο και τα μάγουλα.
Ουσιαστικά, η υπερμελάγχρωση προκαλείται από υπερπαραγωγή μελανίνης. Τα μελανοκύτταρα είναι ένας ειδικός τύπος κυττάρων που ζει στο χόριο (το βαθύτερο στρώμα του δέρματος) και παράγουν μελανίνη (χρωστική ουσία). Η μελανίνη συσσωρεύεται σε μελανοσώματα, τα οποία κινούνται μέχρι την επιφάνεια του δέρματος και διασκορπίζονται. Αυτό στη συνέχεια εμφανίζεται ως χρώμα στο δέρμα.

Πως αντιμετώπιζεται η υπερμελάγχρωση;

Η επιτυχία της θεραπείας βασίζεται στην εξατομίκευση της θεραπείας στον τύπο και την ανοχή του δέρματος ενός ατόμου. Στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας της Ευρωκλινικής πραγματοποιούνται εξειδικευμένες θεραπείες με peelings οξέων, τα οποία δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των μελασμάτων. Το peeling είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην επιτάχυνση της απολέπισης του δέρματος με τη χρήση δραστικών ουσιών και έχει ως αποτέλεσμα την ανανέωση και την καλύτερη υγεία του δέρματος, έχοντας ομοιόμορφη χροιά.

Πότε είναι η καταλληλότερη εποχή να κάνετε τη θεραπεία;

Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για θεραπείες λεύκανσης με peeling

Πόσος χρόνος απαιτείται για την πλήρη θεραπεία;

Δεν υπάρχει ιδανική απάντηση σχετικά με το πόσος καιρός χρειάζεται για να απαλλαγείτε από το μέλασμα, αλλά εάν το αντιμετωπίζετε επιμελώς και στο σπίτι ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές θεραπείες μπορείτε να αναμένετε αξιοσημείωτη βελτίωση εντός τριών μηνών.

Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801