Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

130.00

(0)

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού εκτίμησης –procryolipo- που περιλαμβάνει:

κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από ενδοκρινολόγο:
 • λήψη αναλυτικού ιατρικού ιστορικού
 • διάγνωση παθήσεων θυρεοειδούς ή μεταβολισμού που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα
 • συμβουλευτική για ενεργοποίηση του μεταβολισμού
 • ιατρική έγκριση καταλληλότητας για κρυολιπόλυση
κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική από δερματολόγο:
 • παροχή πληροφοριών και επεξήγηση
 • εκτίμηση τοπικής συσσώρευσης λίπους και προτάσεις αντιμετώπισης
 • εκτίμηση καταλληλότητας και αποτελεσματικότητας θεραπείας

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά και επωφεληθείτε έκπτωσης 57 % στην εφαρμογή! Δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα. Με τη θεραπεία δικαιούστε και:

 • Δωρεάν ραντεβού με διαιτολόγο-διατροφολόγο για λιπομέτρηση, παροχή προγράμματος διατροφής και προσωπική στοχοθέτηση
 • Δωρεάν επίσκεψη για μέτρηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος 3 μήνες μετά τη θεραπεία

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε το δωρεάν ραντεβού σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο 210 64.16.139

Νέα υπηρεσία: εφαρμογή κρυολιπόλυσης για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους στο πηγούνι (διπλοσάγονο). Η μόνη θεραπεία που προσφέρει ορατά αποτέλεσματα με μία ΜΟΝΟ εφαρμογή και δεν είναι ενέσιμη ή απαιτεί χειρουργείο.

Έχετε ερωτήσεις για την κρυολιπόλυση; πατήστε εδώ

Η Ευρωκλινική δίνει τη λύση στο πρόβλημα του εντοπισμένου πάχους, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του με ΜΙΑ μόνο θεραπεία. Η Κρυολιπόλυση με το ιατρικό μηχάνημα CRYOLIPO II είναι μια νέα επαναστατική, μη- επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), με την οποία επιτυγχάνουμε θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυολιπόλυση και τα πλεονεκτήματά της πατήστε εδώ Έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με την κρυολιπόλυση, πως λειτουργεί, αν υπάρχει αποτέλεσμα, αν είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς και αν έχει παρενέργειες; Διαβάστε το άρθρο από την κα. Αργυρώ Παπαδοπούλου, Δερματολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνης τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας πατώντας εδώ ή καλέστε μας στο 210 64.16.139.

 

Η κρυολιπόλυση με μία ματιά:

 • Μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος
 • Άνετη, γρήγορη (διάρκεια μία ώρα)
 • Μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους
 • Μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για ομοιόμορφο αποτέλεσμα (παγκόσμια καινοτομία)
 • Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 ˚C)
 • Διπλές κεφαλές για ταυτόχρονες θεραπείες
 • Πολλαπλοί τύποι κεφαλών αναλόγως με την περιοχή εφαρμογής
 • LCD ενσωματωμένη οθόνη χειρισμού στην κεφαλή

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για την κρυολιπόλυση: 

 1. Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή δεν γίνεται κάποιο χειρουργείο, αναισθησία κλπ χ. Είναι ιατρική πράξη, εγκεκριμένη από το 2010 από τον US Food and Drug Administration (FDA) πιστοποιώντας την ασφάλεια της μεθόδου για την αποτελεσματική μείωση του τοπικού πάχους.

 1. Γιατί κρυολιπόλυση στην Ευρωκλινική Αθηνών (Το μηχάνημά σας είναι ιατρικό; Τι εγγυήσεις έχω;)

Στο Δερματολογικό Τμήμα της Ευρωκλινικής Αθηνών η κρυολιπόλυση παρέχεται  από το 2015 έχοντας  πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.200 εφαρμογές, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, πάντα υπό την άμεση εποπτεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με το μηχάνημα CRYOLIPO II της εταιρείας CLATUU, με 2 ολοκεραμικές κεφαλές 360ο που ψύχουν περιμετρικά στην περιοχή που εφαρμόζονται.

 1. Γιατί κάνετε μόνο μία συνεδρία κρυολιπόλυσης; Γιατί δεν πρέπει να επαναλάβω συνεδρία πριν το τρίμηνο;

Η σταθερή ψύξη στους -9 οC με τις ολοκεραμικές κεφαλές που ψύχουν τα λιποκύτταρα απαγορεύει άλλη επανάληψη συνεδρίας στην ίδια περιοχή πριν περάσουν 3 μήνες. Γίνεται μία μόνο εφαρμογή, η οποία και αρκεί για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και γίνεται επαναξιολόγηση της περιοχής από τη δερματολόγο μετά το 3μηνο.

 1. Γιατί πρέπει πρώτα να με δούνε οι ιατροί;

ΌΛΑ τα περιστατικά ελέγχονται, εγκρίνονται και εξετάζονται από Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο και Σύμβουλο διατροφής, προτού προχωρήσουν σε θεραπεία. Ο ιατρικός προέλεγχος αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να αποκλειστούν από τη διαδικασία ενήλικες με ιστορικό κακοήθειας, αυτοανόσων και μη σοβαρών νοσημάτων, υπερευαισθησίας στο ψύχος, έγκυες, θηλάζουσες και με τοπικές αντενδείξεις όπως π.χ. κιρσοί κάτω άκρων, κήλες κοιλιακού τοιχώματος κλπ. ώστε να διασφαλιστεί πως πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και πως η υγεία τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο λόγω ασθενειών.

 1. Τι ποσοστό λίπους θα χάσω;

Σε όλες τις ιατρικές μελέτες, αλλά και από την εμπειρία μας μετά την εφαρμογή των κεφαλών, αναμένεται απώλεια λίπους έως και 30%, κατά μέσο όρο, στη θεραπευόμενη με τοπικό πάχος περιοχή.

 1. Γίνεται μόνο μία συνεδρία ή θα κάνω κάποια στιγμή και επαναλαμβανόμενες;

Το ποσοστό των ατόμων που είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα κάνοντας μόνο μία εφαρμογή, σύμφωνα με τις μελέτες, είναι 85%. Ένα μικρό ποσοστό μόνο χρειάζεται επανάληψη για να γίνει αισθητή η μείωση του υποδορίου λίπους.

 1. Σε ποιες περιοχές επιτρέπεται η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί στα εξής σημεία: στα πλαϊνά ράχης, στην κοιλιακή χώρα, στο στομάχι, στα πλαϊνά οσφύος, στα πλαϊνά γλουτών, στην περιοχή των έσω μηρών, στην περιοχή των έσω γονάτων, στους βραχίονες, καθώς και σε παραπλήσιες περιοχές  που κρίνονται από τη δερματολόγο. Επιπλέον με μπορεί να εφαρμοστεί και στο διπλοσάγονο καταπολεμώντας τη συγκέντρωση τοπικού λίπους στην περιοχή.

 1. Με τον όρο σημείο τι εννοούμε;

Με τον όρο σημείο εννοούμε να κάνουμε χρήση της μίας εκ των δύο κεφαλών του μηχανήματος. Εάν για παράδειγμα μας ενδιαφέρει η περιοχή των μηρών η μία κεφαλή μπαίνει στον ένα μηρό η δεύτερη στον άλλο μηρό και αυτό υπολογίζεται ως μία περιοχή (2 σημεία).

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Ζητήστε ραντεβού online

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας
  Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

  ή καλέστε μας στα: 210 64 16 800 & 210 64 16 801