Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας

(0)

Η Ευρωκλινική σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και βελτίωσης της υφής του δέρματος, χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα, με μη επεμβατικές τεχνικές και εγγυημένη ιατρική ασφάλεια και αξιοπιστία.


Τι είναι η ενέσιμη θεραπεία της κυτταρίτιδας;

Αποτελεί έναν ελάχιστα επεμβατικό χειρισμό – αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε διάφορα σημεία του σώματος. Η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά από Διευθυντή Δερματολόγο και οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ, χρόνια δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές που εμφανίζεται κυτταρίτιδα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή παρενέργειες

Πως γίνεται η ενέσιμη θεραπεία για την κυτταρίτιδα;

Η ενέσιμη θεραπεία για την κυτταρίτιδα πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής μέσω μίας λεπτής βελόνας στον λιπώδη ιστό, επιτρέποντας ακρίβεια στη αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο υλικό έγχυσης προστίθεται και ελάχιστη ποσότητα ξυλοκαίνης ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε επιτυγχάνεται αποτέλεσμα;

Oι συνεδρίες έγχυσης πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 2 – 3 εβδομάδες, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αριθμός των επαναληπτικών συνεδριών που θα χρειαστεί εξαρτάται από την περιοχή που γίνεται η θεραπεία καθώς και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνηθίζεται να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με 4-8 κατά μέσο όρο συνεδρίες.

Προνομιακά Πακέτα

Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας 1 συνεδρία 120 έως 300 €
Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας πακέτο 4 συνεδριών από 400 €
Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας πακέτο 6 συνεδριών από 600 €
Ενέσιμη Θεραπεία Κυτταρίτιδας πακέτο 8 συνεδριών από 800 €
Ενέσιμη Θεραπεία Λιποδιάλυσης 2 συνεδριών + Θεραπεία Κυτταρίτιδας 2 συνεδριών από 550 €

Περισσότερες πληροφορίες για την κυτταρίτιδα:

Τι είναι;

Ως κυτταρίτιδα χαρακτηρίζεται η ανώμαλη συσσώρευση λίπους και η κατακράτηση υγρών ανάμεσα στο δέρμα και τον συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από αυτό. Η ανομοιόμορφη κατανομής του λίπους που συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργεί στην επιφάνειά του, όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Διαφέρει από την αύξηση του τοπικού λίπους, διότι κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανίζουν και άτομα με πολύ χαμηλό βάρος.

Από τι προκαλείται;

Η κυτταρίτιδα προκαλείται λόγω κακής τοπικής αιμάτωσης και λεμφικής παροχέτευσης. Η ανομοιογενής εναπόθεση λίπους, νερού και τοξινών οδηγεί σε αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων. Η κακή τοπική αιμάτωση και η μείωση της οξυγόνωσης του ιστού, μειώνουν την ελαστικότητα του δέρματος το οποίο σταδιακά γίνεται ινώδες και τραχύ.

Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι γένους θηλυκού, ιδιαίτερα στις γυναίκες «μεσογειακού τύπου». Στην εμφάνισή της παίζει ρόλο εκτός από το φύλο, η κληρονομικότητα, η ορμονική διαταραχή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς και η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών. Ενοχοποιείται επίσης η παχυσαρκία, η έλλειψη σωματικής άσκησης, το κάπνισμα,η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή , η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κ.α


Έχετε περισσότερες απορίες ή θα θέλατε ένα δωρεάν ραντεβού εκτίμησης; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106416800

Αξιολογήσεις

Γράψτε Κριτική

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Ζητήστε ραντεβού online

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

    Πατώντας αποδοχή, συναινείτε στη συλλογή ή/και επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων σας από την Ευρωκλινική, αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και δράσεις μας. Περισσότερα εδώ

    ή καλέστε μας στα: 210 64.16.800 & 210 64.16.801