Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Γενικές ερωτήσεις

Στην Ευρωκλινική λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία προσωπικού και ασθενών σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και του Π.Ο.Υ για να διασφαλίσουμε στο 100% την ασφάλεια όλων.

Δείτε αναλυτικά όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19

(περισσότερα…)
Η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων λειτουργούν 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, εξυπηρετώντας μέσω των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών τους. Οι ώρες των τακτικών - εξωτερικών ιατρείων, διαφόρων τμημάτων και επισκεπτηρίου ποικίλουν αναλόγως με το τμήμα. Ενημερωθείτε από τον ιατρό σας, τη γραμματεία του ιατρού/τμήματος ή καλέστε μας στο 2106416600 για περισσότερες πληροφορίες Το Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής ΣΗΜΕΙΟ ΔΥΟ λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 20:00
Ο χρόνος λήψης των αποτελεσμάτων διαφοροποιείται αναλόγως με το είδος της εξέτασης που θα πραγματοποιήσετε. Κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας ή την ημέρα πραγματοποίησης της εξέτασης, το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο λήψης των αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση που επιλέξετε να λάβετε τα αποτελέσματά σας ηλεκτρονικά, θα σας σταλούν με το που είναι έτοιμα στο email που έχετε δηλώσει στη γραμματεία/ταμεία μας.
Μην ξεχάσετε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο. Κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας η γραμματεία θα σας ενημερώσει για το τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας. Είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας: Σε περίπτωση που επισκέπτεστε την Ευρωκλινική για εξετάσεις ή επίσκεψη σε ιατρό είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας το σχετικό ιατρικό σας ιστορικό ή προηγούμενες εξέτασεις. Σε περίπτωση που επισκέπτεστε την Ευρωκλινική για προγραμματισμένη επέμβαση ή νοσηλεία είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) & ΔΟΥ  και την Κάρτα Νοσηλείας ή τον αριθμό συμβολαίου της ασφαλιστικής σας εταιρείας. Επιπλέον είναι σημαντικό να έχετε ένα ολοκληρωμένο φάκελο με το ιατρικό ιστορικό σας και να γνωρίζετε ή να έχετε τα σκευάσματα των φαρμάκων σας, εφόσον ακολουθείτε κάποια χρόνια φαρματκευτική αγωγή.
Η πρόσβαση στην Ευρωκλινική είναι πολύ εύκολη και απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  1. το ΜΕΤΡΟ (μπλε γραμμή) κατεβαίνοντας στη Στάση ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  2. το όχημά σας αξιοποιώντας την υπηρεσία Valet Parking της Ευρωκλινικής για άνετη και οικονομική στάθμευση
  3. λεωφορείο (230, Α7, Β5) ή τρόλεϊ (14, 18, 19, 19Β) κατεβαίνοντας στη Στάση ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Βρείτε μας στον χάρτη ή επικοινωνήστε μαζί μας, αν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με την πρόσβαση πατώντας εδώ