Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

19η Επιστημονική Ημερίδα

με κέντρο την υγεία και τη φροντίδα του μικρού ασθενή

Η Ευρωκλινική Παίδων συμπληρώνοντας φέτος 21 χρόνια λειτουργίας και τιμώντας τη σταθερή δέσμευση της στη φροντίδα και την υγεία του μικρού ασθενούς, διοργανώνει τη 19η Επιστημονική Ημερίδα.

Η Ημερίδα με θέμα «Συνήθη παιδιατρικά προβλήματα: Σύγχρονες απόψεις» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, 9.00 πμ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Σκαλκώτας), παρουσία πλήθους διακεκριμένων επιστημόνων της παιδιατρικής κοινότητας.

Η εκδήλωση θεσμός της παιδιατρικής επιστήμης, επιστρέφει και πάλι με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα επείγοντα και μη παιδιατρικά προβλήματα που αφορούν όλες τις παιδιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.

Ημερομηνία και χώρος διεξαγωγής

Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 09:00 πμ

Αίθουσα Σκαλκώτας – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (είσοδος επί της Βασ. Σοφίας)

Πρόγραμμα – Ομιλητές

Για να δείτε ή να κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές σε μορφή pdf πατήστε εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής / πληροφορίες: 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε θέση ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6416 173 (Δευτ.-Παρ., 09:00-17:00)

Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης:

Οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 4 μόρια  (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.